'Sterren op de Dansvloer' start op 19 januari

dinsdag 28 november 2006

Gisteren maakte VTM al de acht namen bekend voor het nieuwe seizoen van 'Sterren op de Dansvloer'. Vanochtend liet VIJFtv-presentatrice Marlène de Wouters op Q-Music vallen dat de nieuwe reeks start op vrijdag 19 januari 2007.

O


verigens ontkende Marlène de Wouters dat haar deelname aan de dansshow van VTM een comeback betekent aan de Medialaan. 'Ik ben tevreden bij VIJFtv', aldus Marlène die in de jaren negentig mee aan de wieg van VTM stond.

Volgende week ontmoeten de kandidaten hun danscoach en starten ook de trainingen. De eerste show is dan gepland op vrijdag 19 januari 2007.

Hiermee komt 'Sterren op de Dansvloer' heel waarschijnlijk tegenover het liedjesprogramma 'Zo is er maar Eén' van Eén te staan. De strijd om de kijker wordt in het voorjaar opnieuw bikkelhard.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het lichaam van een jonge marinesoldaat wordt aangetroffen op de laatste en enige Amerikaanse militaire basis in Cuba. Twee van zijn kameraden worden van moord beschuldigd. Luitenant J.G. Daniel Kaffee, een jonge, talentrijke advocaat, wordt belast met de verdediging van de beschuldigden en wordt hierin bijgestaan door commandant Joanne Calloway. Kaffee en Calloway zetten hun veelbelovende carrière op het spel om de waarheid te achterhalen en krijgen af te rekenen met de bijna mystieke erecode van de marine...

'A Few Good Men', film uit 1992 met oa. Tom Cruise en Demi Moore, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers