'Sterren op de dansvloer' maakt goede start

zaterdag 20 januari 2007

Na het grote succes van de vorige reeks ging vrijdagavond het tweede seizoen van 'Sterren op de dansvloer' van start. Francesca Vanthielen en Jacques Vermeire namen beiden terug de presentatie in handen.

W


ie wil weten wie Dina Tersago en Wim Gevaert opvolgen als sterren op de dansvloer, mag gedurende acht weken de prestaties van de bekende Vlamingen evalueren.

Dit keer zijn het acteur Herbert Flack, styliste-model Valerie De Booser, televisiekok Piet Huysentruyt, zangeres Sandrine, basketballer Pieter Loridon, presentatrice Marlène de Wouters, presentator-regisseur Mathias Coppens en nieuwsanker Catherine Moerkerke vrijdagavond hun best deden om te laten zien wat ze tot nu toe al geleerd hadden van hun professionele danspartners.

De jury, die net als vorig jaar uit bestond Annouschka Balsing, Jan Geerts, Rony Daelmans en Davy Brocatus, was deze week nog mild voor de kandidaten. Ook omdat er na de eerste aflevering nog niemand naar huis moest. Toch werd er al een voorlopig klassement opgesteld a.d.h.v. de punten die de jury gegeven had. Bovenaan stond nieuwsanker Cathérine Moerkerke, onderaan bengelde Piet Huysentruyt.

De kijkers hebben nog tot volgende week zaterdag om op hun favoriete koppel te stemmen en hen zo in de wedstrijd te houden.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers