'Sterren op de dansvloer' maakt goede start

zaterdag 20 januari 2007

Na het grote succes van de vorige reeks ging vrijdagavond het tweede seizoen van 'Sterren op de dansvloer' van start. Francesca Vanthielen en Jacques Vermeire namen beiden terug de presentatie in handen.

W


ie wil weten wie Dina Tersago en Wim Gevaert opvolgen als sterren op de dansvloer, mag gedurende acht weken de prestaties van de bekende Vlamingen evalueren.

Dit keer zijn het acteur Herbert Flack, styliste-model Valerie De Booser, televisiekok Piet Huysentruyt, zangeres Sandrine, basketballer Pieter Loridon, presentatrice Marlène de Wouters, presentator-regisseur Mathias Coppens en nieuwsanker Catherine Moerkerke vrijdagavond hun best deden om te laten zien wat ze tot nu toe al geleerd hadden van hun professionele danspartners.

De jury, die net als vorig jaar uit bestond Annouschka Balsing, Jan Geerts, Rony Daelmans en Davy Brocatus, was deze week nog mild voor de kandidaten. Ook omdat er na de eerste aflevering nog niemand naar huis moest. Toch werd er al een voorlopig klassement opgesteld a.d.h.v. de punten die de jury gegeven had. Bovenaan stond nieuwsanker Cathérine Moerkerke, onderaan bengelde Piet Huysentruyt.

De kijkers hebben nog tot volgende week zaterdag om op hun favoriete koppel te stemmen en hen zo in de wedstrijd te houden.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

China, jaren 40. De grootstad Kanton is bijna volledig in de handen van een beruchte gangsterbende, de Axe Gang. Enkel de arme buurt Pig's Sty Alley wordt door de bende met rust gelaten. Sing en Bone, twee derderangscriminelen, hopen daar stiekem misbruik van te maken: ze doen zich voor als Axe Gang-leden en proberen de plaatselijke bevolking af te persen. Hiermee wekken Sing en Bone echter meteen de aandacht van de échte Axe Gang, die de twee gangsters én de excentrieke bewoners van Pig's Sty Alley een lesje besluiten te leren. Maar dat blijkt toch niet zo eenvoudig te zijn: sommige inwoners hebben immers verborgen kungfukrachten.

'Kung Fu Hustle', film uit 2005, om 20.40 uur bij VTM.

Dossiers