'Sterren op de dansvloer': Exit Valerie en Arend

zaterdag 17 februari 2007

Nu al drie koppels de wedstrijd moesten verlaten, steeg de spanning bij de overgebleven koppels deze week. Het wordt steeds moeilijker en vrijdagavond moesten de vijf overblijvers zelfs twee dansen inoefenen.

V


orige week was het een emotioneel afscheid voor Herbert Flack en zijn danspartner Ellen. Dat bewijst nog maar eens dat de kandidaten onderling een enorme band hebben, maar dat er ook een sterke band is met de dansleraars.

Marlène de Wouters en haar danspartner Wim waren vorige week de grote sterren van de dansvloer. De jury was vol lof over hen en dat was ook deze week zo. Ook de andere koppels brachten het er redelijk goed vanaf. Nu er twee dansen ingeoefend moesten worden, was het niet eenvoudig om het niveau hoog te houden.

Een wedstrijd is geen volwaardige wedstrijd als er niet elke week iemand moet afvallen. Deze week was het weer enorm spannend, maar Valerie en Arend moesten de dansvloer voorgoed verlaten. Het nieuws kwam nochtans redelijk onverwacht, vooral omdat Valerie de laatste weken toch zeer goed presteerde.

Volgende week strijden nog vier overgebleven koppels naar de overwinning.

TV-Visie Poll: Wie wint 'Sterren op de Dansvloer 2007'?

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het lichaam van een jonge marinesoldaat wordt aangetroffen op de laatste en enige Amerikaanse militaire basis in Cuba. Twee van zijn kameraden worden van moord beschuldigd. Luitenant J.G. Daniel Kaffee, een jonge, talentrijke advocaat, wordt belast met de verdediging van de beschuldigden en wordt hierin bijgestaan door commandant Joanne Calloway. Kaffee en Calloway zetten hun veelbelovende carrière op het spel om de waarheid te achterhalen en krijgen af te rekenen met de bijna mystieke erecode van de marine...

'A Few Good Men', film uit 1992 met oa. Tom Cruise en Demi Moore, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers