'Sterren op de Dansvloer': exit Piet en Martine

vrijdag 2 februari 2007

Vorige week moesten Guy en Sandrine onverwachts de wedstrijd verlaten, ook al kreeg ze goede punten van de jury. Het programma kreeg dan ook veel commentaar omdat de kijkers iemand die goed danste, eruit konden stemen.

V


eel tijd om er bij stil te staan was er niet want Jacques en Francesca moesten vrijdagavond een nieuwe show presenteren. Deze week moesten de zeven overige koppels de passionele tango of een explosieve jive dansen. Cathérine Moerkerke bewees al twee weken op rij dat ze het dansen goed onder de knie had, en dat was ook deze week niet anders. Pieter en Daisy kregen ook goede punten van de jury. Tv-kok Piet Huysentruyt kreeg dan weer iets minder goed nieuws.

Alle koppels hebben letterlijk hun beste beentje voorgezet maar toch moest er weer één koppel afvallen. Piet en Martine en Valérie en Arend waren de twee genomineerden, één van hen moest dus afvallen. Uiteindelijk kregen Piet en Martine net niet genoeg stemmen om door te gaan naar de volgende ronde.

Volgende week stijden nog zes koppels voor de overwinning.

Bron: VTM

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het lichaam van een jonge marinesoldaat wordt aangetroffen op de laatste en enige Amerikaanse militaire basis in Cuba. Twee van zijn kameraden worden van moord beschuldigd. Luitenant J.G. Daniel Kaffee, een jonge, talentrijke advocaat, wordt belast met de verdediging van de beschuldigden en wordt hierin bijgestaan door commandant Joanne Calloway. Kaffee en Calloway zetten hun veelbelovende carrière op het spel om de waarheid te achterhalen en krijgen af te rekenen met de bijna mystieke erecode van de marine...

'A Few Good Men', film uit 1992 met oa. Tom Cruise en Demi Moore, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers