'Sterren op de dansvloer': Exit Mathias en Nicky

zaterdag 24 februari 2007

Eerder deze week was er geen goed nieuws voor Marlène de Wouters en haar danspartner Wim Gevaert. Wim had zoveel last van rugpijn dat hij onmogelijk nog verder kon dansen.

A


rend Van de Velde, die er vorige week met Valerie de Booser uitgestemd werd, kwam Wim vervangen. Voor Marlène was het niet gemakkelijk om 24 uur voor de live-uitzending nog van danspartner te veranderen, toch zette ze samen met Arend twee mooie dansprestaties neer. Ondertussen is de strijd om de titel pas echt losgebarsten. Het aantal deelnemers is gehalveerd van acht naar vier koppels. De wedstrijd wordt spannender, de dansen worden moeilijker en de BV's hebben last van stress. En toch slagen de koppels erin het niveau hoog te houden.

Voor de jury was het niet gemakkelijk om de koppels te beoordelen, toch kreeg één koppel de minste punten. Deze week konden Mathias Coppens en zijn danspartner Nicky de jury niet bekoren. De jury had in de vorige afleveringen al gezegd dat het dansen niet echt in Mathias zat en dat het allemaal nogal stroef ging. Ondanks de commentaar van de jury haalden ze elke keer de volgende ronde. Vrijdagavond kregen Mathias en Nicky niet genoeg stemmen van de kijkers thuis om door te gaan naar de volgende ronde.

De finale is nu echt dichtbij, de drie overgebleven koppels zullen volgende week weer het beste van zichzelf laten zien.

TV-Visie Poll: Wie danst de finale van 'Sterren op de Dansvloer 2007'?

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

De succesvolle spoedarts Vanessa Turner woont al enkele jaren in Los Angeles. Dit jaar wil ze de kerstdagen voor het eerst sinds lang nog eens bij haar familie doorbrengen en ze keert terug naar haar geboortestadje. Daar krijgt ze te horen dat haar vader Bruce, een huisarts, besloten heeft om zijn praktijk stop te zetten. Stilletjes hoopt hij dat Vanessa de praktijk zal verderzetten. Bovendien krijgt Vanessa opnieuw gevoelens voor haar grote jeugdliefde Mitch. Dit alles plaatst haar voor een groot dilemma: terugkeren naar Los Angeles en daar een mooie promotie binnenhalen, of in haar geboortedorp blijven en een nieuw leven opbouwen.

'The Christmas Cure', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers