'Sterren Op De Dansvloer': Exit Herbert en Ellen

zaterdag 10 februari 2007

Voor één keer waren de kijkers het eens met de keuze van de jury. Herbert Flack kon de jury niet bekoren, ze eindigden dan ook op de 3de laatste plaats in het klassement.

D


e kijkers konden daar verandering in brengen maar gaven hun stem niet meer aan Herbert Flack, waardoor hij en zijn danspartner Ellen de derde afvallers zijn van dit nieuwe seizoen.

Deze week stond de latindans, de Paso Doble, op het programma, net als de Slow Foxtrot. Deze laatste dans wordt gezien als de moeilijkste ballroomdans. Dat was dus geen gemakkelijke opdracht voor de resterende koppels.

VTM- nieuwsanker Cathérine Moerkerke bracht het er net als Valérie de Booser zeer goed vanaf. De jury apprecieerde dat ook en beloonde hen met hoge punten. Herbert Flack kreeg dan weer de wind van voren. Het was dan ook niet echt een grote verrassing dat deze acteur de wedstrijd moest verlaten.

Volgende week dansen nog vijf koppels verder voor de overwinning.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers