'Sterren Op De Dansvloer': Exit Herbert en Ellen

zaterdag 10 februari 2007

Voor één keer waren de kijkers het eens met de keuze van de jury. Herbert Flack kon de jury niet bekoren, ze eindigden dan ook op de 3de laatste plaats in het klassement.

D


e kijkers konden daar verandering in brengen maar gaven hun stem niet meer aan Herbert Flack, waardoor hij en zijn danspartner Ellen de derde afvallers zijn van dit nieuwe seizoen.

Deze week stond de latindans, de Paso Doble, op het programma, net als de Slow Foxtrot. Deze laatste dans wordt gezien als de moeilijkste ballroomdans. Dat was dus geen gemakkelijke opdracht voor de resterende koppels.

VTM- nieuwsanker Cathérine Moerkerke bracht het er net als Valérie de Booser zeer goed vanaf. De jury apprecieerde dat ook en beloonde hen met hoge punten. Herbert Flack kreeg dan weer de wind van voren. Het was dan ook niet echt een grote verrassing dat deze acteur de wedstrijd moest verlaten.

Volgende week dansen nog vijf koppels verder voor de overwinning.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice 4 All' (VIER)

Meester Vandemeulebroucke reist af naar Israël. Daar ontmoet hij zijn cliënt Serge Muller. Die wordt ervan beschuldigd wapens geleverd te hebben aan het FARC, dat hem vervolgens zou betaald hebben met cocaïne. Er verdween in dat dossier ook een diamant van 11 karaat met een waarde van maar liefst 4 miljoen euro. De broers Souidi bezoeken New York, de stad van hun dromen. Ze hopen er ooit een bijkantoor te kunnen openen. Meester Vanmechelen bezoekt zijn vriend Jantje O. Jan Oosterbaan werd Europees kampioen kickboksen maar raakte op het slechte pad en belandde in de gevangenis. Na zijn straf opende hij een sportschool.

'Jutice For All', om 20.45 uur op VIER.

Dossiers