'Sterren Op De Dansvloer': Cathérine of Pieter?

donderdag 8 maart 2007

De professionele juryleden en de kijkers thuis stemden afgelopen vrijdag nieuwsanker Catherine Moerkerke en haar danspartner Pascal, en sportman Pieter Loridon en zijn danspartner Daisy naar de grote finale van 'Sterren op de Dansvloer'.

T


ijdens de finale moeten de dansduo's drie keer hun beste beentje voorzetten, maar ze mogen dan ook zelf de dansen kiezen. Inderdaad, zowel Catherine en Pascal als Pieter en Daisy zullen hun favoriete latin-dans en hun favoriete standard-dans demonstreren.

Catherine Moerkerke en Pascal dansen de slow foxtrot op 'Moondance' van Michael Buble en de samba op 'Sous le soleil'.

Pieter Loridon en Daisy dansen de Engelse wals op 'I belong to you' van Eros Ramazotti & Anastasia en de paso doble op 'Viva! Paso Doble'.

Voor de derde dans is het letterlijk en figuurlijk alle remmen los, want die is freestyle. Tijdens deze performance hoeven de finalisten zich aan geen enkele regel te houden. Lifts à volonté, danspassen en –stijlen mengen, … het mag allemaal.

- Cathérine Moerkerke en Pascal demonstreren hun freestyle op 'Love story' van Shirley Bassey.
- Pieter Loridon en Daisy demonstreren hun freestyle op 'Everytime I think of you' van Marco Borsato.

Zoals altijd worden de duo's muzikaal begeleid door de liveband o.l.v. Steve Willaert. Hun wervelende arrangementen zorgen ervoor dat de finalisten nog meer schitteren op de dansvloer.

De dansprestaties worden naar goede gewoonte gewikt en gewogen door de professionele juryleden Anouchka Balsing, Rony Daelmans, Jan Geerts en Davy Brocatus. Ook de kijkers thuis, die gemiddeld met meer dan 1 miljoen op de afspraak zijn (marktaandeel van 41%), worden uitgenodigd om hun mening kenbaar te maken en samen dé 'Ster op de Dansvloer' te kiezen.

De finale van 'Sterren op de Dansvloer' wordt zonder meer één groot feest, waarop de eerder afgevallen BV's Sandrine, Piet Huysentruyt, Herbert Flack, Valerie De Booser en Marlène de Wouters niet zullen ontbreken. Zij trekken opnieuw hun dansschoenen aan en geven het beste van zichzelf tijdens een medley. En ook Jacques en Francesca hebben een swingende verrassing in petto voor de kijkers.

Finale 'Sterren Op De Dansvloer', vrijdag 9 maart om 21.20 uur op VTM.

Wie wint 'Sterren Op De Dansvloer'? Voorspel de uitslag in de poll van TV-Visie.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wat als beide partners transgender zijn? En wat als ze een kind willen? We volgen Hannah en Jake Graf tijdens hun eerste ontmoeting met een draagmoeder en tijdens hun pogingen om bij de geboorte van hun baby te kunnen zijn, midden in de lockdown. Ze getuigen ook over hun ervaringen tijdens hun transitie en over de tegenkanting die ze ondervonden, volop dromend over hun toekomst als ouders.

'Our Baby: A Modern Miracle', om 21.35 uur op Eén.

Dossiers