'Steracteur Sterartiest' verwelkomt Ann Van den Broeck

vrijdag 2 januari 2009

Elke week halen Katja en Thomas in 'Steracteur Sterartiest' op Eén een nieuwe aspirant-sterartiest in huis. Op vrijdag 9 januari is dat musicalster Ann Van de Broeck. Het grote publiek kent Ann als dokter Iris in de populaire vtm-serie 'Spoed', maar ze schitterde de voorbije jaren ook in verschillende Vlaamse musicals.

A


nn Van den Broeck maakte de laatste jaren naam in musicals als 'The last five years', 'Belle en het beest' en 'Assepoester'. De gevierde actrice is de nieuwe uitdager van Niels en Tania, die op de pijnbank terecht kwamen. Peter Van De Velde, Matthias Sercu en Margot De Ridder gaan sowieso door naar de volgende aflevering.

Tv-Visie Poll: Wie maakt volgens jou kans om vrijdag te vertrekken?
Tania Kloek of Niels Destadsbader?
Surf nu naar de TV-Visie poll en geef aan wie moet vertrekken.

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers