'Steracteur Sterartiest' verwelkomt Ann Van den Broeck

vrijdag 2 januari 2009

Elke week halen Katja en Thomas in 'Steracteur Sterartiest' op En een nieuwe aspirant-sterartiest in huis. Op vrijdag 9 januari is dat musicalster Ann Van de Broeck. Het grote publiek kent Ann als dokter Iris in de populaire vtm-serie 'Spoed', maar ze schitterde de voorbije jaren ook in verschillende Vlaamse musicals.

A


nn Van den Broeck maakte de laatste jaren naam in musicals als 'The last five years', 'Belle en het beest' en 'Assepoester'. De gevierde actrice is de nieuwe uitdager van Niels en Tania, die op de pijnbank terecht kwamen. Peter Van De Velde, Matthias Sercu en Margot De Ridder gaan sowieso door naar de volgende aflevering.

Tv-Visie Poll: Wie maakt volgens jou kans om vrijdag te vertrekken?
Tania Kloek of Niels Destadsbader?
Surf nu naar de TV-Visie poll en geef aan wie moet vertrekken.

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers