'Steracteur Sterartiest' op finalekoers

vrijdag 30 januari 2009

Het was spannend vrijdag in 'Steracteur Sterartiest' op En. De laatste nieuwkomer, Ivan Pecnik, maakte zijn intrede, er was een laatste afvaller en de deelnemers aan de finaleronde werden gekozen. Dat dit huidige seizoen van de En-show ingewikkelder is dan ooit tevoren hoeft geen betoog, maar we doen alvast een poging om de feiten op een rijtje te zetten.

T


raden vrijdag aan: Louis Talpe, Margot De Ridder, Mathias Sercu, Anneke van Hoof en Ivan Pecnik. An Van den Broeck viel af in het begin. De jury was, in tegenstelling tot vorige week veel minder gul met groene ledjes en gaf steeds recht voor de raap een objectieve mening.

Nadat iedereen gezongen had, was het tijd om de prijzen uit te delen. De wedstrijd zit in de helft en het is vanaf 13 februari tijd om aan de finalerondes te beginnen. Volgende week is er uitzonderlijk gn uitzending van 'Steracteur Sterartiest' omdat dan de muziekprijzen de MIA's worden uitgereikt.

Louis Talpe en (nieuwkomer) Ivan Pecnik weten al zeker dat ze niet naar de finalerondes mogen. Anneke van Hoof, Margot De Ridder en Mathias Sercu gaan wel door. En alsof het nog niet ingewikkeld genoeg is, mag van de jury ook afvaller An Van den Broeck mee naar het laatste deel van de wedstrijd. Peter Van de Velde en Niels Destadsbaeder worden opgevist als finalisten omdat ze van alle afgevallen steracteurs het meeste afleveringen hebben meegezongen.

'Steracteur Steratiest' is dit seizoen anders dan anders. Soms is het wedstrijdverloop zelfs moeilijk te volgen. Maar fans zijn fans en sms'en of rode-knoppen doen ze sowieso. Op naar de eerste finaleronde dus op 13 februari!

'Steracteur Sterartiest' is er terug op 13 februari, na 'Thuis' op En.

TV-Visie Poll: Welke finalist valt als eerste af? Surf nu naar de TV-Visie poll en geef aan wie zijn biezen mag pakken!

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Luizenmoeder' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

De Akker houdt haar jaarlijkse sponsorloop. Directeur Erik heeft kinder-hiv als goed doel gekozen en wil van alle scholen uit de buurt het meeste sponsorgeld ophalen, hij is zelfs bereid om zelf ook mee te lopen. Juf Els gaat intussen fanatiek de strijd aan met te veel suiker in de drank en het voedsel van haar leerlingen. Hannah nodigt Ronald uit om samen eens te gaan eten. Karel doet zijn best om zijn dochter Maledieve het meeste sponsorgeld te laten ophalen.

'De Luizenmoeder', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers