'Steracteur Sterartiest' op finalekoers

vrijdag 30 januari 2009

Het was spannend vrijdag in 'Steracteur Sterartiest' op Eén. De laatste nieuwkomer, Ivan Pecnik, maakte zijn intrede, er was een laatste afvaller en de deelnemers aan de finaleronde werden gekozen. Dat dit huidige seizoen van de Eén-show ingewikkelder is dan ooit tevoren hoeft geen betoog, maar we doen alvast een poging om de feiten op een rijtje te zetten.

T


raden vrijdag aan: Louis Talpe, Margot De Ridder, Mathias Sercu, Anneke van Hoof en Ivan Pecnik. An Van den Broeck viel af in het begin. De jury was, in tegenstelling tot vorige week veel minder gul met groene ledjes en gaf steeds recht voor de raap een objectieve mening.

Nadat iedereen gezongen had, was het tijd om de prijzen uit te delen. De wedstrijd zit in de helft en het is vanaf 13 februari tijd om aan de finalerondes te beginnen. Volgende week is er uitzonderlijk géén uitzending van 'Steracteur Sterartiest' omdat dan de muziekprijzen de MIA's worden uitgereikt.

Louis Talpe en (nieuwkomer) Ivan Pecnik weten al zeker dat ze niet naar de finalerondes mogen. Anneke van Hoof, Margot De Ridder en Mathias Sercu gaan wel door. En alsof het nog niet ingewikkeld genoeg is, mag van de jury ook afvaller An Van den Broeck mee naar het laatste deel van de wedstrijd. Peter Van de Velde en Niels Destadsbaeder worden opgevist als finalisten omdat ze van alle afgevallen steracteurs het meeste afleveringen hebben meegezongen.

'Steracteur Steratiest' is dit seizoen anders dan anders. Soms is het wedstrijdverloop zelfs moeilijk te volgen. Maar fans zijn fans en sms'en of rode-knoppen doen ze sowieso. Op naar de eerste finaleronde dus op 13 februari!

'Steracteur Sterartiest' is er terug op 13 februari, na 'Thuis' op Eén.

TV-Visie Poll: Welke finalist valt als eerste af? Surf nu naar de TV-Visie poll en geef aan wie zijn biezen mag pakken!

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip van België, de lange weg naar de troon (Canvas)

De geboorte van Filip op 15 april 1960 is groot nieuws, het land is in extase. Na de geboorte van Astrid en Laurent is de liefde tussen Albert en Paola echter voorbij. De kinderen kennen een moeilijke jeugd waarbij ze vooral door nanny's worden opgevoed, terwijl Albert en Paola het te druk hebben met hun affaires. Filip keert in zichzelf. Toch heeft hij al op jonge leeftijd een groot plichtsbesef en is doordrongen van het idee dat hij ooit koning wordt.

'Filip van België: De Lange Weg Naar De Troon', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers