'Steracteur Sterartiest': Matthias naar huis

zaterdag 1 december 2007

Voor Matthias Van de Vijver en Geert Hunaerts was het een spannende week. Vorige week vrijdag zaten ze allebei op de pijnbank. Ze moesten nog tot vrijdagavond wachten voor ze wisten wie er naar huis moest. uiteindelijk stemden de kijkers voor Geert Hunaerts waardoor het avontuur er voor Matthias Van de Vijver op zit.

De k

ijkers waren vorige week niet overtuigd van het zangtalent van Matthias Van de Vijver, daardoor kon Geert Hunaerts weer opgelucht adem halen. Matthias moest nog niet volledig van het toneel verschijnen, hij mocht nog even in de jury zetelen.

Nu de eerste drie slachtoffers gevallen zijn, nl. Cathérine, Britt en Matthias, wordt het voor de anderen stilaan spannender. De jury was, zoals gewoonlijk, weer bikkelhard maar uiteindelijk had de kijker het laatste woord. Actrice Viv van Dingenen en Geert Hunaerts werden naar de pijnbank verbannen. Voor Geert is het al de tweede keer op rij, de grote vraag is of hij het volgende week ook zal halen. Alles hangt nu af van de kijkers, zij hebben nog exact een week om te stemmen voor hun favoriet.

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers