'Steracteur Sterartiest': halve finalisten bekend!

vrijdag 20 februari 2009

'Ze hebben voor u nogal geroepen, he jong!' Katja Retsin's woorden vatten deze kwartfinale van 'Steracteur Steratiest' op Eén mooi samen. Er was héél wat gegil. Geen woordje van kritiek voor Niels Destadsbaeder en alle lof voor Ann Van den Broeck. Peter Van de Velde moest het veld ruimen.

H


et was een vrij makke kwartfinale van 'Steracteur Sterartiest'. De favorieten werden meer dan ooit naar voor geschoven. Pijnbankkampioen Peter Van de Velde moest bij het begin van de uitzending de wedstrijd verlaten. Anneke van Hooff mocht haar nummer van Lady Gaga zingen. Ons bekroop meteen het gevoel dat Vlaanderen miscchien wel voor de 'verkeerde' had gekozen. Maar de wil van het publiek is uiteraard wet.

Na de obligate, opgelegde, nummers volgde een akoestische ronde. Alweer maakte Anneke van Hooff een slechte beurt. Ook Margot De Ridder viel (alweer) tegen. De jury had echter alle lof voor (ook alweer) Mathias Sercu, Ann Van den Broeck en Niels Destadsbaeder. Deze drie gaan dan ook door naar de finale. De pijnbankkuur is deze week voor Anneke van Hooff en Margot De Ridder.

TV-Visie Poll: Welke kandidaat overleeft de pijnbank niet? Surf nu naar de TV-Visie poll en geef aan wie zijn biezen mag pakken!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook.

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip van België, de lange weg naar de troon (Canvas)

De geboorte van Filip op 15 april 1960 is groot nieuws, het land is in extase. Na de geboorte van Astrid en Laurent is de liefde tussen Albert en Paola echter voorbij. De kinderen kennen een moeilijke jeugd waarbij ze vooral door nanny's worden opgevoed, terwijl Albert en Paola het te druk hebben met hun affaires. Filip keert in zichzelf. Toch heeft hij al op jonge leeftijd een groot plichtsbesef en is doordrongen van het idee dat hij ooit koning wordt.

'Filip van België: De Lange Weg Naar De Troon', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers