'Steracteur Sterartiest': halve finalisten bekend!

vrijdag 20 februari 2009

'Ze hebben voor u nogal geroepen, he jong!' Katja Retsin's woorden vatten deze kwartfinale van 'Steracteur Steratiest' op Eén mooi samen. Er was héél wat gegil. Geen woordje van kritiek voor Niels Destadsbaeder en alle lof voor Ann Van den Broeck. Peter Van de Velde moest het veld ruimen.

H


et was een vrij makke kwartfinale van 'Steracteur Sterartiest'. De favorieten werden meer dan ooit naar voor geschoven. Pijnbankkampioen Peter Van de Velde moest bij het begin van de uitzending de wedstrijd verlaten. Anneke van Hooff mocht haar nummer van Lady Gaga zingen. Ons bekroop meteen het gevoel dat Vlaanderen miscchien wel voor de 'verkeerde' had gekozen. Maar de wil van het publiek is uiteraard wet.

Na de obligate, opgelegde, nummers volgde een akoestische ronde. Alweer maakte Anneke van Hooff een slechte beurt. Ook Margot De Ridder viel (alweer) tegen. De jury had echter alle lof voor (ook alweer) Mathias Sercu, Ann Van den Broeck en Niels Destadsbaeder. Deze drie gaan dan ook door naar de finale. De pijnbankkuur is deze week voor Anneke van Hooff en Margot De Ridder.

TV-Visie Poll: Welke kandidaat overleeft de pijnbank niet? Surf nu naar de TV-Visie poll en geef aan wie zijn biezen mag pakken!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook.

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Luizenmoeder' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

De Akker houdt haar jaarlijkse sponsorloop. Directeur Erik heeft kinder-hiv als goed doel gekozen en wil van alle scholen uit de buurt het meeste sponsorgeld ophalen, hij is zelfs bereid om zelf ook mee te lopen. Juf Els gaat intussen fanatiek de strijd aan met te veel suiker in de drank en het voedsel van haar leerlingen. Hannah nodigt Ronald uit om samen eens te gaan eten. Karel doet zijn best om zijn dochter Maledieve het meeste sponsorgeld te laten ophalen.

'De Luizenmoeder', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers