Stef Wauters voor één dag nieuwslezer bij 'Sven & Anke' - VIDEO

maandag 3 september 2018
Foto: Joe - © MEDIALAAN 2018

Maandag 3 september, de eerste schooldag voor velen, was VTM NIEUWS-anker Stef Wauters voor één dag de radionieuwslezer van het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx.

Grim Vermeiren, de vaste nieuwslezer van de ochtend, bracht vandaag voor het eerst zijn zoontje van 2,5 jaar naar school. Vandaar dat tv-collega Stef voor hem van 6.00 tot 9.00 in de bres sprong en dat verliep vlekkeloos.


Elke ochtend geeft VTM NIEUWS-weerman en collega Frank Duboccage ook het weer mee voor de Joe-luisteraars, maar dat was Stef even vergeten: 'Mag ik het weer nog meegeven? Of nee, Frank is er ook? Hier op de radio? Mijn god, schnabbelaar. Neem het maar over', zei Stef al lachend.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers