Stef Wauters voor n dag nieuwslezer bij 'Sven & Anke' - VIDEO

maandag 3 september 2018
Foto: Joe - © MEDIALAAN 2018

Maandag 3 september, de eerste schooldag voor velen, was VTM NIEUWS-anker Stef Wauters voor n dag de radionieuwslezer van het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx.

Grim Vermeiren, de vaste nieuwslezer van de ochtend, bracht vandaag voor het eerst zijn zoontje van 2,5 jaar naar school. Vandaar dat tv-collega Stef voor hem van 6.00 tot 9.00 in de bres sprong en dat verliep vlekkeloos.


Elke ochtend geeft VTM NIEUWS-weerman en collega Frank Duboccage ook het weer mee voor de Joe-luisteraars, maar dat was Stef even vergeten: 'Mag ik het weer nog meegeven? Of nee, Frank is er ook? Hier op de radio? Mijn god, schnabbelaar. Neem het maar over', zei Stef al lachend.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers