Stan Van Samang met eigen programma op VTM

donderdag 24 mei 2018
foto: © MEDIALAAN

VTM is in volle voorbereiding voor een gloednieuw muziekprogramma met Stan Van Samang als gastheer. De Vlaamse versie van 'The Recording Studio' geeft onbekende Vlamingen de kans om een muzieknummer op te nemen voor zichzelf of voor iemand speciaal uit hun omgeving.


Eénmalig 'het lied van hun leven' opnemen, voor zichzelf of voor iemand die ze koesteren. Dat is in een notendop het uitgangspunt van het Britse tv-format 'The Recording Studio'. Het BBC-format krijgt dit jaar wereldwijd eigen versies. Ook in Vlaanderen, zo blijkt nu.

Producent is Fremantle dat naast 'Belgium's Got Talent' ook de nieuwe 'Boer Zkt Vrouw' maakt voor VTM. Stan Van Samang is de gastheer. Hij begeleidt de onbekende Vlamingen in de opnamestudio in de Ardennen en neemt de kijkers mee in het proces van verhaal tot single op vinyl. Een exacte uitzenddatum is nog niet bekend.


Bron: Het Nieuwsblad

 

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
VTM

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers