Sms-probleem Sint-Truiden van de baan, vtm onderzoekt de zaak

maandag 1 juni 2009

Er hebben zich problemen voorgedaan bij de televoting via de sms-dienst van Mobistar voor het vtm-programma 'Mijn Restaurant!', dat bevestigt vtm in een kort persbericht aan onze redactie. In Tienen en Sint-Truiden was het sinds gisteren onmogelijk om via het Mobistar-netwerk te sms'en voor restaurant Bigarreaux. Dat probleem is momenteel wel al verholpen door de technische diensten van Mobistar.

T


V-Visie schreef het vanmiddag al: een technisch probleem bij Mobistar zorgde voor heel wat paniek en emotie in Sint-Truiden. Het was blijkbaar onmogelijk om via Mobistar te sms'en voor de finalist uit Sint-Truiden. Vtm bevestigt in een persbericht de problemen en zal morgen meer duidelijkheid verschaffen.

Paratel, dat de televoting technisch organiseert, heeft testen uitgevoerd. Daarbij bleek dat niet alle sms-berichten toekwamen in de centrale van Mobistar. Daarom heeft vtm Mobistar om meer uitleg gevraagd over het probleem en de oplossing die hieraan kan gegeven worden. Zodra deze gegevens in het bezit zijn van vtm – wegens het verlengd weekend zal dit wellicht pas morgen zijn – neemt de directie van vtm een beslissing.

'Deze beslissing moet er voor zorgen dat geen van beide finalisten voordeel kan halen uit dit technisch probleem bij een operator. Wij willen daarover waterdichte garanties. Zodra die beslissing genomen is, zal iedereen hierover geïnformeerd worden', aldus Peter Quaghebeur, directeur-generaal van vtm.

Mobistar heeft ons zopas laten weten dat het probleem zich sinds vanavond niet meer voordoet.


Lees ook:
Sms-probleem zorgt voor paniek in Sint-Truiden
Dinsdagavond is 'Mijn Restaurant!'-avond bij vtm: wie wint de finale?
'Bigarreaux in Sint-Truiden wint finale Mijn Restaurant!'
Chaos in Dell'Anno na vertrek keukenteam
Bom ontploft in Kortrijk: keukenteam Dell'Anno stapt op
'Mijn Restaurant!'-finale zorgt voor spanning en stress in Kortrijk
Laatste rechte lijn naar finale 'Mijn Restaurant!'
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenzaam' - Anouck (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2019)

Uit recent onderzoek blijkt dat acht op de tien Vlaamse jongeren tussen achttien en vijfentwintig jaar zich regelmatig eenzaam voelen. 'The Connected World' belooft verbinding, maar het tegendeel is waar. Hoe komt het dat zoveel jongeren in onze samenleving zich eenzaam voelen? Wat opvalt bij deze jonge generatie is dat die eenzaamheid heel vaak te maken heeft met de zoektocht naar hun identiteit. Wie ben ik en waar is mijn plaats in deze wereld?

'Eenzaam', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers