Sketchprogramma 'Loslopend Wild' dit najaar nieuw op En

donderdag 12 juli 2012

In het najaar pakt En uit met de gloednieuwe serie 'Loslopend Wild'. Anders dan de titel doet vermoeden, gaat het niet over dieren in de natuur. De naam van het programma moet eerder ironisch bekeken worden. 'Loslopend Wild' wordt een humoristisch programma over vrouwen van alle generaties. De titel slaat hierbij op het feit dat de vrouw van vandaag alles wil doen en hebben.

Een carrière uitbouwen, voor de kinderen zorgen, altijd klaar staan voor vrienden en vriendinnen enz… Daarbij gebeurt het wel eens dat de vrouw zichzelf voorbij rent, in 'Loslopend Wild' wordt dit nog een beetje uitvergroot waardoor het en komische noot krijgt.

TV-Visie ging langs tijdens de opname van enkele sketches die zich volledig afspelen in en rond Mechelen. Tijdens de opname zagen en hoorden we onder anderen Katlijne Verbeke, Gilda De Bal, Reinhilde Decleir en Alejandra Theus aan het werk. Wij proefden de humor op de set én, het moet gezegd, 'Loslopend Wild' wordt een humoristisch programma waarmee je twee kanten op kan. Of je kunt er om lachen of je hebt plaatsvervangende schaamte.

Een voorbeeld: Drie vriendinnen zitten op een terras wat te drinken, eentje verdwijnt een tijdje naar het toilet. Bij haar terugkomst maken de andere dames de opmerking 'dat heeft lang geduurd' waarop de dame in kwestie een verhaal boven haalt over het gevecht met een handdoekenautomaat. Waarop de andere vriendin doodleuk antwoordt: 'Geef nu eens toe dat je bent gaan kakken'.

Daar gaat 'Loslopend Wild' dus over, over dingen die we allemaal wel weten maar die je niet zegt. De voorstander van dergelijke humor komt vanaf het najaar aan zijn trekken op Eén. Meer details krijg je ongetwijfeld half augustus bij de najaarspresentatie van de zender.


DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers