Sandra Bekkari levert zelf maaltijd van 'Open Keuken' aan huis

maandag 3 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Sandra Bekkari pakte vanavond uit een stunt. Ze ging zelf de moussaka schotel die ze eerder vandaag in de opener van het nieuwe seizoen van 'Open Keuken' klaarmaakte, thuis afleveren bij Kim Vandenberghe in het Oost-Vlaamse Zingem.

En dat een uur na de uitzending van 'Open Keuken'. Sandra schoof ook mee aan tafel met Kim, haar vriend en haar vader. Kim was één van de vele kijkers die de speciale oproep van Sandra in 'Open Keuken' vandaag had gevolgd. Kijkers moesten zich aanmelden bij VTM KOKEN, en konden zo het gerecht dat  Sandra vandaag op tv  klaarmaakte vers thuis geleverd krijgen.


Voor vier personen. Tot en met vrijdag kunnen kijkers van 'Open Keuken' elke avond via VTM KOKEN deze originele 'aan huis service' winnen, maar dan wel onder Sandra als speciale koerier.

Nog over Kim: Ze  gaat net alleen wonen met haar vriend, woont nog bij haar vader, is grote fan van Sandra en wou al lang eens Sandra’s versie van de  moussaka proeven.

'Open Keuken met Sandra Bekkari', van maandag tot vrijdag om 18.00 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt En terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Lon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen caf 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich herosch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op En.

Dossiers