Sandra Bekkari levert zelf maaltijd van 'Open Keuken' aan huis

maandag 3 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Sandra Bekkari pakte vanavond uit een stunt. Ze ging zelf de moussaka schotel die ze eerder vandaag in de opener van het nieuwe seizoen van 'Open Keuken' klaarmaakte, thuis afleveren bij Kim Vandenberghe in het Oost-Vlaamse Zingem.

En dat een uur na de uitzending van 'Open Keuken'. Sandra schoof ook mee aan tafel met Kim, haar vriend en haar vader. Kim was één van de vele kijkers die de speciale oproep van Sandra in 'Open Keuken' vandaag had gevolgd. Kijkers moesten zich aanmelden bij VTM KOKEN, en konden zo het gerecht dat  Sandra vandaag op tv  klaarmaakte vers thuis geleverd krijgen.


Voor vier personen. Tot en met vrijdag kunnen kijkers van 'Open Keuken' elke avond via VTM KOKEN deze originele 'aan huis service' winnen, maar dan wel onder Sandra als speciale koerier.

Nog over Kim: Ze  gaat net alleen wonen met haar vriend, woont nog bij haar vader, is grote fan van Sandra en wou al lang eens Sandra’s versie van de  moussaka proeven.

'Open Keuken met Sandra Bekkari', van maandag tot vrijdag om 18.00 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers