Restaurant Jimmy en Lucie wordt binnenspeeltuin

zondag 17 oktober 2010

Het Genkse pand uit het voorbije seizoen 'Mijn Restaurant!' wordt heel binnenkort het terrein van spelende kinderen. Op de plek waar Jimmy en Lucie tot de laatste snik gestreden hebben voor de overwinning, worden allerlei speeltuigen geïnstalleerd.

Geen keukenstress meer in het pand op C-Mine waarmee Lucie en Jimmy bijna het vtm-programma 'Mijn Restaurant!' wonnen. Restaurant Terrae wordt omgebouwd tot een heuse binnenspeeltuin. De nieuwe uitbaters zijn volop bezig met de verbouwingen zodat ze op 30 oktober de deuren kunnen openen.


Pittig detail trouwens, de uitbaters van de binnenspeeltuin zijn afkomstig uit Aalst. Uitbaatster Mireille steekt het niet onder stoelen of banken: 'Onze stad had gewonnen en we dacht wel dat het pand in Genk leeg zou staan. We zijn dan gaan checken bij de eigenaars en we konden het inderdaad huren'.

Bron: GVA

DOSSIER: Mijn Restaurant! 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De detectie naar kindermishandeling en de hulpverlening die erop volgt, lopen al te vaak mis. Dat kunnen Kristien, Sanghita en Abbas uit eerste hand getuigen. Jeugdrechter Nicole Caluwé en kinderarts Johan Marchand geven duiding.

'Als Je Eens Wist', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers