Restaurant D'Hoogeschool verder zonder Micheline

donderdag 6 november 2008

De winnaars van het vtm-programma 'Mijn Restaurant' gaan voortaan elk hun eigen weg. Moeder Micheline keert terug naar haar oude job aan de VUB in Brussel. Jelle houdt het restaurant draaiende en zijn vrouw Yfke wordt definitief de gastvrouw van 'D'Hoogeschool'.

Enig

e tijd geleden werd al duidelijk dat de stress teveel werd voor de 53-jarige Micheline. Eind mei wonnen moeder en zoon uit Dilbeek het drukbekeken vtm-programma 'Mijn Restaurant'. Meteen was hun restaurant 'D'Hoogeschool' in Leuven volgeboekt voor lange tijd.

Eind oktober liet Micheline weten dat ze zich tijdelijk terugtrok uit het project. Jelle (27) gaf zijn moeder toen alle tijd om rustig te bekomen van de hectische periode.

Ondertussen heeft Micheline de knoop doorgehakt. Ze keert niet meer terug als gastvrouw van 'D'Hoogeschool'. Haar schoondochter Yfke neemt die taak definitief over. Micheline zelf pikt volgende zomer de draad terug op aan de VUB.

Bron: HLN

TV-Visie POLL: Voor welke nieuwkomer blijf jij thuis? Stem NU in de TV-Visie Poll

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Blacklist@home' (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Oona Coppens is twaalf jaar oud en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. En klein probleem: ze kan niet zeilen. En groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?

'De Blacklist', om 20.10 uur op En.

Dossiers