Restaurant D'Hoogeschool verder zonder Micheline

donderdag 6 november 2008

De winnaars van het vtm-programma 'Mijn Restaurant' gaan voortaan elk hun eigen weg. Moeder Micheline keert terug naar haar oude job aan de VUB in Brussel. Jelle houdt het restaurant draaiende en zijn vrouw Yfke wordt definitief de gastvrouw van 'D'Hoogeschool'.

Enig

e tijd geleden werd al duidelijk dat de stress teveel werd voor de 53-jarige Micheline. Eind mei wonnen moeder en zoon uit Dilbeek het drukbekeken vtm-programma 'Mijn Restaurant'. Meteen was hun restaurant 'D'Hoogeschool' in Leuven volgeboekt voor lange tijd.

Eind oktober liet Micheline weten dat ze zich tijdelijk terugtrok uit het project. Jelle (27) gaf zijn moeder toen alle tijd om rustig te bekomen van de hectische periode.

Ondertussen heeft Micheline de knoop doorgehakt. Ze keert niet meer terug als gastvrouw van 'D'Hoogeschool'. Haar schoondochter Yfke neemt die taak definitief over. Micheline zelf pikt volgende zomer de draad terug op aan de VUB.

Bron: HLN

TV-Visie POLL: Voor welke nieuwkomer blijf jij thuis? Stem NU in de TV-Visie Poll

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer Sam en Eddie samen in bed ontwaken, vragen ze zich af wat er de avond voordien is gebeurd. Maar ze kunnen zich allebei amper iets herinneren. Wanneer er vervolgens een voor hen onbekende vrouw opduikt die hen bedankt voor hun hulp bij het terugvinden van haar hond, besluiten Sam en Eddie uit te zoeken wat er zich de dag voordien allemaal heeft afgespeeld.

'Take Two', om 22.40 uur bij VTM 3.

Dossiers