Reeks zes van 'De Eerste 48 Uur' dit najaar op Vitaya

maandag 18 augustus 2008

De succesvolle crimereeks 'De Eerste 48 Uur' is ondertussen al aan zijn zesde seizoen toe op Vitaya. Vanaf het moment dat rechercheurs voor een moordzaak worden opgeroepen, begint de klok te tikken. Het komt erop aan binnen de 48 uur een duidelijk spoor te vinden.

A


ls de speurders geen spoor vinden binnen de eerste twee dagen verkleint de kans om de moordenaar te vatten. Elk uur dat passeert, hebben verdachten meer tijd om te vluchten, hebben getuigen meer tijd om te vergeten wat ze zagen, en krijgt bewijsmateriaal meer tijd om verloren te geraken. 'De Eerste 48 Uur' volgt de speurders aan het werk tijdens deze kritieke uren.

'De Eerste 48 Uur' is er terug vanaf 6 september 2008 elke zaterdag om 21.50 uur.

DOSSIER: Het tv-najaar van 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers