Recordcijfer Youtube-kanaal En na 'Basta'-stunt

woensdag 19 januari 2011

De 'Basta'-bom onder de belspelletjes blijft een internethype. Het Youtube-kanaal 'Welkom bij En' waarop de VRT opmerkelijke fragmenten uit recente En-programma's plaatst, stond woensdagavond op de negende plaats in de top tien van de populairste Youtube-kanalen wereldwijd.

Eén plaatste maandagavond na de tweede aflevering van 'Basta' een aantal fragmenten online. Vrijwel meteen ontstond er een ware stormloop op de beelden rond het belspel-verhaal. Woensdagavond stond het Youtube-kanaal van Eén op de negende plaats. Eerder op de dag bereikte het zelfs de zevende plaats, een opmerkelijk record voor een kanaal met uitsluitend Nederlandstalige content.


Bron: VRTLees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: Belspellen verdwijnen van Vlaams tv-scherm

volledig dossier
basta

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers