Ray Cokes dit najaar jurylid in 'Belgium 's Got Talent' [Update!]

dinsdag 26 juni 2012

De bekende Britse presentator en ex-VJ van MTV, Ray Cokes, gaat dit najaar deel uitmaken van de nieuwe talentenjacht 'Belgium 's Got Talent' op vtm. Ornelis en Rogiers maakten dat dinsdagochtend bekend op Q-music. Wie er verder nog in de jury zit, blijft nog een goed bewaard geheim.

Ray Cokes is thuis in Vlaanderen. De afgelopen jaren ging hij samen met kompaan Jean Blaute op toch langs Vlaamse brouwerijen voor het VRT-programma 'Tournee Générale'. En ook op JIM had hij eerder al wat dingetjes gedaan. Nu zal hij dus zetelen in de jury van de groots opgezette talentenjacht 'Belgium's Got Talent'.


Sven Ornelis viste ook even naar andere namen van juryleden, maar daarop wilde Cokes geen antwoord geven. Hij lichtte wel een tipje van de sluier op. Een bekende Vlaamse vrouw, erg actief op twitter, zou er ook bij zijn. We houden het alvast in de gaten...

Update:

Ondertussen raakte ook bekend dat Karen Damen (K3) jurylid wordt in 'Belgium 's Got Talent', naast Ray Cokes.

Update 2:

Rob Vanoudenhoven is het derde jurylid van 'Belgium 's Got Talent'


Lees ook:
Koen Wauters presenteert 'Belgium's Got Talent' op vtm

DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
belgiumsgottalent

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met n poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpingun, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers