Ray Cokes dit najaar jurylid in 'Belgium 's Got Talent' [Update!]

dinsdag 26 juni 2012

De bekende Britse presentator en ex-VJ van MTV, Ray Cokes, gaat dit najaar deel uitmaken van de nieuwe talentenjacht 'Belgium 's Got Talent' op vtm. Ornelis en Rogiers maakten dat dinsdagochtend bekend op Q-music. Wie er verder nog in de jury zit, blijft nog een goed bewaard geheim.

Ray Cokes is thuis in Vlaanderen. De afgelopen jaren ging hij samen met kompaan Jean Blaute op toch langs Vlaamse brouwerijen voor het VRT-programma 'Tournee Générale'. En ook op JIM had hij eerder al wat dingetjes gedaan. Nu zal hij dus zetelen in de jury van de groots opgezette talentenjacht 'Belgium's Got Talent'.


Sven Ornelis viste ook even naar andere namen van juryleden, maar daarop wilde Cokes geen antwoord geven. Hij lichtte wel een tipje van de sluier op. Een bekende Vlaamse vrouw, erg actief op twitter, zou er ook bij zijn. We houden het alvast in de gaten...

Update:

Ondertussen raakte ook bekend dat Karen Damen (K3) jurylid wordt in 'Belgium 's Got Talent', naast Ray Cokes.

Update 2:

Rob Vanoudenhoven is het derde jurylid van 'Belgium 's Got Talent'


Lees ook:
Koen Wauters presenteert 'Belgium's Got Talent' op vtm

DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
belgiumsgottalent

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers