Q-Music viert 20 jaar vtm met Nadine De Sloover en Dany Verstraeten

woensdag 28 januari 2009

Dit weekend viert vtm z'n twintigste verjaardag en 'Ornelis en Rogiers' willen dat historische moment niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ook al waren ze bij de geboorte van de commerciële televisie in Vlaanderen zelf nog snotneuzen, vrijdag viert het ochtend-duo van Q-Music heel graag een feestje ter ere van de verjaardag.

S


peciaal voor de gelegenheid zullen hun jeugdhelden van 'Het Nieuws', Dany Verstraeten en Nadine De Sloovere, het (ochtend)nieuws van acht uur 's nog eens samen presenteren.  Ook Lynn Wezenbeek en Marlčne De Wouters zullen erbij zijn.  Net als vroeger zullen zij omroepsters spelen in de uitzending. 

Verder in de show: Mike Verdrengh, Jos Ghysen, de '10 Om Te Zien'-quiz, Walter Capiau, een verjaardagslied voor vtm van Raf Van Vrijdag en heel veel oude programmatunes van legendarische vtm-programma's.

Ornelis en Rogiers kleuren je ochtend, vrijdag van zes tot negen!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: 20 jaar vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers