Q-Music viert 20 jaar vtm met Nadine De Sloover en Dany Verstraeten

woensdag 28 januari 2009

Dit weekend viert vtm z'n twintigste verjaardag en 'Ornelis en Rogiers' willen dat historische moment niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ook al waren ze bij de geboorte van de commerciŽle televisie in Vlaanderen zelf nog snotneuzen, vrijdag viert het ochtend-duo van Q-Music heel graag een feestje ter ere van de verjaardag.

S


peciaal voor de gelegenheid zullen hun jeugdhelden van 'Het Nieuws', Dany Verstraeten en Nadine De Sloovere, het (ochtend)nieuws van acht uur 's nog eens samen presenteren.  Ook Lynn Wezenbeek en MarlŤne De Wouters zullen erbij zijn.  Net als vroeger zullen zij omroepsters spelen in de uitzending. 

Verder in de show: Mike Verdrengh, Jos Ghysen, de '10 Om Te Zien'-quiz, Walter Capiau, een verjaardagslied voor vtm van Raf Van Vrijdag en heel veel oude programmatunes van legendarische vtm-programma's.

Ornelis en Rogiers kleuren je ochtend, vrijdag van zes tot negen!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: 20 jaar vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - Wim Opbrouck

'Bake Off Vlaanderen' slaat haar iconische witte tent op in de tuin van de Koninklijke Villa in Oostende. Gastheer Wim Opbrouck en juryleden Herman Van Dender en Regula Ysewijn zijn opnieuw van de partij, samen met tien nieuwe gepassioneerde amateurbakkers.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers