Q-Music viert 20 jaar vtm met Nadine De Sloover en Dany Verstraeten

woensdag 28 januari 2009

Dit weekend viert vtm z'n twintigste verjaardag en 'Ornelis en Rogiers' willen dat historische moment niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ook al waren ze bij de geboorte van de commerciële televisie in Vlaanderen zelf nog snotneuzen, vrijdag viert het ochtend-duo van Q-Music heel graag een feestje ter ere van de verjaardag.

S


peciaal voor de gelegenheid zullen hun jeugdhelden van 'Het Nieuws', Dany Verstraeten en Nadine De Sloovere, het (ochtend)nieuws van acht uur 's nog eens samen presenteren.  Ook Lynn Wezenbeek en Marlène De Wouters zullen erbij zijn.  Net als vroeger zullen zij omroepsters spelen in de uitzending. 

Verder in de show: Mike Verdrengh, Jos Ghysen, de '10 Om Te Zien'-quiz, Walter Capiau, een verjaardagslied voor vtm van Raf Van Vrijdag en heel veel oude programmatunes van legendarische vtm-programma's.

Ornelis en Rogiers kleuren je ochtend, vrijdag van zes tot negen!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: 20 jaar vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers