Productiehuis Menuet start opnames 'Deadline 25/05'

zondag 27 oktober 2013

Het productiehuis Menuet start vanaf volgende maand met de opnames van de nieuwe serie 'Deadline 25/05'. De serie zal zich afspelen tegen de achtergrond van de 'moeder aller verkiezingen'.

'Deadline 25/05' is de opvolger van 'Deadline 14/10', dat vorig jaar al werd uitgezonden. De rol van journaliste zal opnieuw gespeeld worden door Charlotte Vandermeersch. De mannelijke hoofdrollen in de serie zullen gespeeld worden door Peter Van den Begin en Koen De Bouw.


Terwijl de twee verwikkeld zijn in een spannende verkiezingsstrijd, zorgt een ongeluk in een school voor politieke intriges.

De nieuwe serie zal uitgezonden worden op VTM en ATV. De acht afleveringen van 'Deadline 25/05' zullen voornamelijk opgenomen worden in Antwerpen.

Bron: demorgen.be


Lees ook:
VTM en atv komen met 'Deadline 25/5'
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: TVvisie Extra

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach in 'Andermans Zaken'

Twee broers richtten enkele jaren geleden een oorlogsmuseum op, een emotioneel eerbetoon aan hun vader, een Engelse soldaat. Kamal is onder de indruk van de collectie, maar ziet al snel dat er op verschillende vlakken nog groeimarge zit. Voor de broers is het museum een hobby, maar Kamal wil dat ze het museum als een volwaardige onderneming runnen.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers