Poll: 'Steracteur Sterartiest': exit Peter of Deborah?

woensdag 31 december 2008

Wie wordt de opvolger van Stan Van Samang en Free Souffriau? De kijkers van Eén kunnen weer hun vingers aflikken bij een nieuwe lading steracteurs die een poging doen om dé nieuw sterartiest te worden. Enkele acteurs zijn al gesneuveld, maar wie moet er vrijdag vertrekken? Deborah Ostrega en Peter Van de Velde

T


v-Visie wil nu al graag weten wie de grootste kanshebber is om vrijdag te vertrekken. Wie maakt volgens jou geen kans om het derde seizoen van 'Steracteur Sterartiest' te winnen?  Surf nu naar onze poll en geef aan wie moet vertrekken.

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers