Poll: 'Steracteur Sterartiest': exit Mark of Guillaume?

donderdag 17 januari 2008

Wie wordt de opvolger van Stan Van Samang? Nog één week geduld en Vlaanderen heeft een nieuwe 'Sterartiest'. Deze week wordt er nog gestreden voor het derde plekje in de halve finale. Wie moet er volgens jou vrijdag afscheid nemen: Mark Tijsmans of Guillaume Devos?

T


v-Visie wil nu al graag weten wie de grootste kanshebber is om vrijdag te vertrekken. Wie maakt volgens jou geen kans om het tweede seizoen van 'Steracteur Steratiest' te winnen?  Surf nu naar onze poll en geef aan wie moet vertrekken.

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garçon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers