Peter Van de Velde stopt even met 'Thuis'

woensdag 19 februari 2020
Foto: Eén - © VRT 2019

Binnenkort is Peter Van de Velde even niet te zien in 'Thuis' omdat hij voorrang geeft aan zijn rol in de musical 'Daens'. Van de Velde zou zes weken niet te zien zijn in de populaire Eén-soap.

In de musical 'Daens' vertolkt Van de Velde de hoofdrol en dat valt moeilijk te combineren met opnames voor 'Thuis'. Daarom wordt hij even uit het verhaal geschreven. Dat is niet de eerste keer, ook in 2018, toen de acteur meespeelde in de musical '40-45', nam hij even afscheid van zijn rol in 'Thuis'.

Bron: Het Nieuwsblad


thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Aan de hand van persoonlijk beeldmateriaal wordt het bewogen leven van Matangi/Maya/M.I.A. geschetst - een opmerkelijke transformatie van vluchteling tot popster. Matangi is de dochter van de oprichter van het gewapende Tamil-verzet in Sri Lanka. Ze vluchtte met haar gezin mee naar Groot-Brittannië, waar ze Maya werd, een vroegrijpe en creatieve Londense tiener. De wereld leerde haar kennen als M.I.A., de popster die met de zelfzekerheid van een multicultureel jongere een catchy mix brengt van Tamilpolitiek, kunstchoolpunk en hiphop-beats.

'Matangi/Maya/M.I.A', om 23.45 uur op Canvas.

Dossiers