Peter Pype wordt Mister Shoot!

donderdag 24 augustus 2006

Heidi Lenaerts zocht een man voor Shoot! Het werd een spannende zoektocht maar ze heeft hem gevonden! En wel dichter bij huis dan verwacht. Vanaf 1 september presenteert ze Shoot samen met Peter Pype. Shoot is er elke vrijdag om 18.30 u., live tijdens NT van Ketnet.

V


anaf 1 september presenteren Heidi en Peter elke vrijdag Shoot, het flitsende praatprogramma van Ketnet waarin jongeren centraal staan. Shoot is een lifestyleprogramma in de breedste zin van het woord.

Heidi: 'Ons motto blijft: de jongeren bepalen waar wij het over hebben!'

Peter: ' Heidi en ik staan open voor alles én nog meer, so Shoot!'

Waar gaan ze het de volgende weken over hebben: Zijn fanfares hip? Hoe wordt je freerunner? En hoe is het om als jonge alpinist op expeditie te gaan in Pakistan. Maar er is meer. De jongeren kunnen ook actief meewerken aan het programma. Heidi en Peter sturen hen op pad om zelf dingen uit te testen: Kan iedereen leren zingen? Wat doet een voetbalcommentator in zijn hok? Hoe schrijf je een songtekst? Je komt het allemaal te weten in Shoot. Ook het publiek speelt een belangrijke rol tijdens de show. Met hun vragen zorgen zij mee voor de kritische noot tijdens de interviews.

Op het einde van elke uitzending bouwt Shoot een feestje. Daarvoor krijgen Heidi en Peter de hulp van o.a. Kate Ryan, Sioen, Hadise, Mint en Sylver. En op 1 september blaast Shoot samen met Milk Inc tien kaarsjes uit. Hun grote verjaardagsfuif volgt later op de maand in het Antwerpse Sportpaleis, maar eerst zijn ze bij Shoot te gast!

Peter Pype (°1982) studeerde radio aan het Rits in Brussel. Sindsdien heeft hij zijn hart verloren aan de radio, en de hoofdstad. Na ervaringen bij TV Brussel ging hij in 2004 aan de slag als wrapper op Ketnet. Vanaf 4 september hoor je hem opnieuw elke ochtend van 6u tot 9u op FM Brussel. Verder is Peter verslaafd aan drummen, rommelmarkten, 50ies- en 60ies-spullen en de poppenserie The Thunderbirds.

Heidi Lenaerts (°1975) Heidi studeerde Communicatiebeheer aan de Erasmushogeschool Brussel en deed o.a. stuff voor Radio Contact en Radio 1. Sinds 1999 werkt ze voor Studio Brussel. Ze begon als nieuwslezeres, later werd ze presentatrice van o.a. de Hit 50, StuBru 50 en Heidi, én natuurlijk vaste sidekick en vervangster van Wim Oosterlinck. De Hit 50 babbelt ze nog elke week aan elkaar. Heidi presenteert én bezoekt ook allerlei events en festivals, schuimt concerten af, is een letterfretter van jewelste, maakt graag verre reizen en probeert als ze tijd heeft een stukje te lopen of te zwemmen. Ze is een echte stadsmeid en woont dan ook in Brussel MAAR maakt graag wekelijks de verre reis richting Limburgse roots en gezelligheid!

NT van Ketnet: Elke weekdag van 18u30 tot 20u00
Shoot: Elke vrijdag om 18u30 tijdens NT van Ketnet, vanaf 1 september

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers