Oude bekende komt terug 'Thuis'

donderdag 13 juni 2019

In september start seizoen 25 van de populaire En-soap 'Thuis'. En dat willen de makers niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Er komt al een nieuwe generiek waarvan de song werd gemaakt door Niels Destadsbader en Miguel Wiels. Maar er staat nog meer te gebeuren.

Volgend seizoen keert Aïsha (voor eventjes) terug naar 'Thuis'.  Het personage dat gespeeld wordt door Maya Albert (nu 44) komt op bezoek. Ze was in 'Thuis' te zien tussen 2003 en 2008. Daarna vertrok Aïsha met haar man Youssef (Ali Wauters), vader Mo (Noureddine Fahiri) en diens vrouw Bianca (Merel De Vilder Robier) naar Marokko. De terugkeer van Aïsha is maar voor heel eventjes. Wanneer precies ze terugkom, is voorlopig niet bekend.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Op initiatief van Marleen organiseren Jef, Stavros en Ida een namiddag voor zuster Rosa en de vijftien weeskindjes die zij onder haar hoede heeft. Het wordt een Poesjenellen-voorstelling, gevolgd door een pannenkoekenfestijn. De kinderen zijn in de wolken over de poppenkast en genieten met volle teugen van de pannenkoeken. Ze gaan zo op in wat ze gezien hebben dat ze als vechtende ridders in de woonkamer van Rik belanden.

'Lili en Marleen', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers