Oud VT4-babe vervangt Rani De Coninck bij AVS

dinsdag 27 december 2005

Vanaf woensdag neemt de 27-jarige Marjan Duchesne de fakkel over van Rani De Coninck als nieuwslezer bij de regionale zender AVS. Rani verliet de regionale zender om vanaf januari dagelijks het showbizzmagazine 'VIPS' te presenteren bij VTM.

V


oor Marjan Duchesne is deze nieuwe job absoluut geen vuurdoop op het kleine scherm. Aandachtige kijkers herkennen haar vast en zeker van haar televisiewerk bij VT4, Ring TV, Kanaal Z, WTV of Focus. Bij de commerciële zender VT4 was zij gedurende 2 jaar één van de 7 omroepsters en werkte ze mee aan het autoprogramma '4takt'.

Daarnaast was ze ook programmamanager voor verschillende VT4-programma's. Op Kanaal Z presenteert ze nu nog altijd 'Economie op zaken'. In de regio Halle-Vilvoorde presenteert ze regelmatig het regionaal nieuws voor Ring TV.

Foto: MD4T

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Bartel Van Riet mag als laatste de uitdaging aangaan om Saartje te verslaan in een zelfgekozen sport. Als durfal, avonturier, natuurmens en leerkracht lichamelijke opvoeding van opleiding kwam hij al snel uit bij wildwaterkajak. Wildwaterkajak-fanaat Servaes Timmerman neemt Bartel en Saartje mee voor een afdaling van een kolkende rivier in Frankrijk, inclusief stroomversnellingen, watervallen en scherpe bochten. Wie houdt op het einde van de rit het hoofd boven water?

'Op de Man Af', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers