Opnieuw vrijwillige exit in 'Big Brother': exit Mario?

donderdag 22 maart 2007

Na de vrijwillige exit van vorige week lijkt 'Big Brother' opnieuw een bewoner te verliezen. Mario heeft er genoeg van en heeft vandaag aan zijn medebewoners verteld dat hij naar huis wil.

Na G

inie en Nathalie verliest 'Big Brother' waarschijnlijk opnieuw één van zijn bewoners. Mario heeft het de voorbije dagen verschrikkelijk moeilijk gehad en mist zijn dochtertje. De groep reageert verbolgen op zijn mededeling. Mario vertelt dat zijn besluit vaststaat omdat hij al vier dagen met dat idee in zijn hoofd rondloopt. Hij heeft dan ook zijn 24 uur aangevraagd. De groep wordt stil en nieuwkomer Naiomi laat haar tranen de vrije loop.

Mario is de enige bewoner die kinderen achterlaat. Dat maakt het voor hem nog eens extra moeilijk. In het 'Big Brother'-huis heeft hij niemand anders om over dat gemis te praten.

Of hierdoor de exit van Kevin of Astrid vanavond wordt afgeblazen, is nog niet bekend...

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers