Opnieuw vrijwillige exit in 'Big Brother': exit Mario?

donderdag 22 maart 2007

Na de vrijwillige exit van vorige week lijkt 'Big Brother' opnieuw een bewoner te verliezen. Mario heeft er genoeg van en heeft vandaag aan zijn medebewoners verteld dat hij naar huis wil.

Na G

inie en Nathalie verliest 'Big Brother' waarschijnlijk opnieuw één van zijn bewoners. Mario heeft het de voorbije dagen verschrikkelijk moeilijk gehad en mist zijn dochtertje. De groep reageert verbolgen op zijn mededeling. Mario vertelt dat zijn besluit vaststaat omdat hij al vier dagen met dat idee in zijn hoofd rondloopt. Hij heeft dan ook zijn 24 uur aangevraagd. De groep wordt stil en nieuwkomer Naiomi laat haar tranen de vrije loop.

Mario is de enige bewoner die kinderen achterlaat. Dat maakt het voor hem nog eens extra moeilijk. In het 'Big Brother'-huis heeft hij niemand anders om over dat gemis te praten.

Of hierdoor de exit van Kevin of Astrid vanavond wordt afgeblazen, is nog niet bekend...

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De laatste dagen van WOII. De 19-jarige korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse luchtmacht. Vermomd als Hauptmann Herold verzamelt Willi soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren.

'Cinema Canvas - Der Hauptmann', film uit 2017 met oa. Max Hubacher, om 21.25 uur op Canvas.

Dossiers