Ook 'Vlaams Belang' eist ontslag VRT-topman

woensdag 11 januari 2006

Na het ongenoegen binnen de 'CD&V' over de uitlatingen van VRT-topman Tony Mary wil nu ook 'Vlaams Belang' zijn ontslag.

H


et was Jurgen Verstrepen die voor het 'Vlaams Belang' in het 'Vlaams Parlement' de mediaminister opriep om dringend sancties te nemen tegen Tony Mary.

Nadien herhaalde Eric Van Rompuy van de 'CD&V' zijn eis tot ontslag nog eens. Hij vindt dat Mary zijn uitgebreide macht als gedelegeerd bestuurder heeft misbruikt. Zelfs in de privé-sector heeft een gedelegeerd bestuurder minder macht, aldus Van Rompuy.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

DOSSIER: Nieuwe beheersovereenkomst VRT

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Naar aanleiding van de moord op haar vriendin Luisa in een carjacking trekt Nikki naar Mexico. Haar ontdekkingen ter plaatse brengen haar op ramkoers met gevaarlijke en onvoorspelbare krachten. Thomas stuurt Jack om Nikki naar huis te brengen, maar die zit al snel helemaal verwikkeld in de zaak.

Britse harde misdaadreeks over een team forensische pathologen dat vaak van doorslaggevende betekenis is voor het oplossen van misdrijven.

'Silent Witness', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers