Ook 'Café Corsari' slachtoffer van besparingen bij VRT? [UPDATE!]

zaterdag 11 oktober 2014

Het ziet er naar uit dat ook 'Café Corsari' wordt opgeofferd in het kader van de opgelegde besparingen bij de VRT. Het is goed mogelijk dat de talkshow na de kerstvakantie niet meer terugkeert.

[UPDATE!]
VRT liet intussen weten dat het afvoeren van 'Café Corsari' niet aan de orde is. De laatavondtalkshow komt gewoon terug in 2015.


Het Nieuwsblad weet dat de VRT tegen 15 oktober moest laten weten of het de ruimte voor 'Café Corsari' in het Zuiderpershuis in Antwerpen nog langer wenst te gebruiken. Tot op heden is dat echter nog niet gebeurd.

Het ziet er dan ook naar uit dat de talkshow van Freek Braeckman en Tomas De Soete na de kerstvakantie niet meer terugkeert op Eén. Dit zou ook een gevolg zijn van de besparingen die de VRT heeft opgelegd gekregen. Maar zo'n ramp zou het verdwijnen van het programma niet zijn voor Eén. De kijkcijfers zijn namelijk maar aan de magere kant en het marktaandeel zwalpt onder het gemiddelde van de zender.

De VRT wil echter nog geen standpunt over de toekomst van 'Café Corsari' communiceren.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Besparingen bij de VRT: omroep in crisis

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hélène vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op Eén.

Dossiers