Onrust in 'Big Brother': kandidate wil naar huis?

zondag 11 maart 2007

Het spel is nog maar vier dagen bezig en het is al zover. Eén van de meisjes dreigde dit weekend al om op te stappen. De honger begint te wegen op de groep... Back to basics lijkt meer dan ooit het motto van 'Big Brother'.

H


et hele incident startte op het einde van de scheeropdracht. Iedere bewoners werd geblinddoekt en moest zo de benen van een medebewoner scheren. Wat de groep niet wist, was dat ook de loftbewoners zich mengde tussen de groep.  Astrid en Ginie konden hun nieuwsgierigheid echter niet de baas en namen vroeger dan mocht hun blinddoek af. Hierdoor ontdekten zij de twee 'nieuwe' bewoners.

'Big Brother' kon dit echter niet door de vingers zien en sloot beide dames op in de 'Dark Room', een isolatiekamer met water, brood en een emmer. Ginie hield het niet lang vol en beukte de deur open. Toen klonk al dat ze meteen naar huis wou. 'Big Brother' kon de gemoederen bedaren en liet haar opnieuw opsluiten, deze keer in een ijzeren hok in de tuin. Pas maandagavond wordt duidelijk of Ginie deze keer wel heeft volgehouden of dat ze alsnog haar koffers zal pakken...

 

 

 

Het eerste naakt? De eerste opdrachten?  Reageer in het TV-Visie Forum!

Wie is jouw favoriet Big Brother-koppel? Stem in de TV-Visie Poll!

 

 

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers