Nog minstens 4 jaar 'Blokken' op En

vrijdag 24 juni 2016

Vanavond zendt En de 4713de aflevering van 'Blokken' uit. Meteen ook het einde van intussen al het 22ste seizoen uit de reeks.

Na al die jaren is het succesvolle spelprogramma met Ben Crabbé uitgegroeid tot één van de sterkhouders van de vooravond. En dat gaat nog een hele tijd zo blijven, want Eén en productiehuis deMENSEN beslisten om nog zeker vier jaar verder te gaan.


Afgelopen seizoen stemde opnieuw een trouw publiek af op 'Blokken'. Vorig jaar brak 'Blokken' nog een kijkcijferrecord met maar liefst anderhalf miljoen kijkers voor een bijzondere aflevering in het kader van Music For Life. Meer dan reden genoeg om nog minstens vier jaar door te gaan met de langstlopende quiz uit de Belgische tv-geschiedenis.

Eén-netmanager Olivier Goris kijkt uit naar de verdere samenwerking: ''Blokken' is een unicum op de Vlaamse televisie, presentator Ben Crabbé absoluut ook. Blokken is en blijft een ijzersterk puzzelstuk in het aanbod van Eén, ook de volgende jaren, en daar zijn we ongelooflijk blij mee.'

Hiermee wordt ook de jarenlange, nauwe samenwerking van VRT met Ben Crabbé verder gezet. Hij zal naast 'Blokken' ook andere programma's maken met deMENSEN voor VRT. 'Blokken'-presentator Ben Crabbé ziet het helemaal zitten om nog zeker vier jaar door te gaan met zijn populaire tv-quiz: 'Ik ben zeer tevreden dat we er intussen al 22 jaar elke dag opnieuw zijn voor de mensen. Nog altijd met even veel goesting als in het begin. We zijn een apart eilandje in het tv-landschap. Al hebben wij geen referendum nodig om door te gaan, we maken nog zeker vier jaar goeie televisie. Van een Blokxit is nog lang geen sprake!'

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Holland-België' (foto: RTL 4 - © RTL 2020)

Een team uit Vlaanderen onder leiding van Niels Destadsbader gaat een verbale strijd aan met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Katja Retsin en Wesley Sonck.

'Holland - Belgi', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers