Nog 1 keer 'Hallo Hautekiet': Radio 1 en Studio Brussel slaan de handen in elkaar

vrijdag 8 juni 2018

Op sociale media verspreidde het nieuws zich al als een lopend vuurtje, aangestoken door Goedele Wachters, en het is nu ook officieel: Jan Hautekiet presenteert nog een keer 'Hallo Hautekiet'.

Geen nostalgisch trip maar een uitzending in de open geest van het legendarische programma. Dit doet Jan in de nacht van vrijdag op zaterdag, nadat de Hautekiet trapt het af-tour haar eindhalte op de VRT heeft bereikt. Jan Hautekiet neemt Radio 1 over vanaf 22.00 uur, Studio Brussel volgt vanaf middernacht en samen gaan ze door tot zaterdagmorgen 7.00 uur. Het wordt echt vrije radio, Jan Hautekiet zelf benadrukt dat alles open ligt:


''Hallo Hautekiet' wordt jazz op de radio: partituren weg, en jammen maar. Vrije radio in de strikte zin van het woord. Free speech, interactie langs alle kanalen die uiteindelijk via de telefoon de lucht ingaat. Om 22.00 uur wordt de radiojam geopend. Waar we landen om 7  uur? Wie zal dat weten? We gaan langs onverkende paden, zoveel is duidelijk. Geen onvoltooid verleden, maar een maakbare toekomst.'

De luisteraars kunnen 'Hallo Hautekiet' vrijdagnacht contacteren via:

078/785.680
De Radio1-app
en op Twitter via @Hautekiet en/of de hashtag #HalloHautekiet

'Hallo Hautekiet', vrijdag 8 juni vanaf 22.00 uur op Radio 1 en vanaf 0.00 uur op Studio Brussel.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Raymond van het Groenewoud (foto: © VRT 2020)

Raymond kijkt terug op de jaren 70, de jaren van zijn doorbraak, tot het hem te veel wordt. In 1981 trekt hij de stekker eruit en hij gaat voor onbepaalde tijd op retraite.

'Raymond!', om 21.30 uur op En.

Dossiers