Nieuwkomers op VIER: 'Dancing with the Stars' met Gert Verhulst

maandag 20 augustus 2018
Foto: © VIER

VIER kiest dit najaar voor een aantal succesformules die in Vlaanderen al hun degelijkheid bewezen hebben. Naast de comeback van 'Expeditie Robinson'en het binnenhalen van de 'Champions League' is er ook 'Dancing With The Stars'. Gert Verhulst leidt de weekendshow in goede banen. Een overzicht van de nieuwkomers op VIER.

 


'Expeditie Robinson'

Achttien jaar na het allereerste seizoen op het toenmalige VT4 brengt VIER dit najaar de oerversie van 'Expeditie Robinson' terug op het scherm, het meest confronterende survivalprogramma ter wereld. Een halfjaar geleden schreven 2000 Vlamingen zich in voor het meest meedogenloze avontuur uit hun leven. Dit najaar gaan zeventien totaal onbekende Vlamingen van verschillende afkomst 33 dagen lang de bikkelharde strijd aan met zichzelf, elkaar én de natuurelementen op een onbewoond eiland. De inzet? Een geldbedrag van 25.000 euro.

Niet alleen de natuur, de honger en de proeven, maar ook de tegenkandidaten drijven de deelnemers tot het uiterste. Een bikkelharde, maar bloedeerlijke survivalrace waar alles draait rond macht, leiderschap, complotten en intriges.


'UEFA Champions League'

Naast de vaste voetbalafspraak met 'Sports Late Night' in het weekend, zal de bal ook elke dinsdag aan het rollen gaan. VIER zendt dit najaar de 'UEFA Champions League' uit en zoomt in op de meest epische matchen uit het belangrijkste internationale voetbaltoernooi voor clubs in en rond Europa. Gilles De Coster en Joris Brys nemen afwisselend de rol van host op zich. Bart Raes zal daarnaast optreden als vaste commentator en telkens vergezeld worden door Marc Degryse of Geert De Vlieger als co-commentator, of Bob Peeters als studioanalist. Bovendien wordt er wekelijks een bekende actuagast met een passie voor voetbal uitgenodigd in de studio.

'Dancing with the Stars'

Met 'Dancing with the Stars' brengt VIER dit najaar de meest succesvolle danswedstrijd ter wereld op geheel eigen wijze naar Vlaanderen. In deze uitdagende show loodsen Gert Verhulst en sidekick Jani Kazaltzis bekende Vlamingen door het dansavontuur van hun leven. Welk koppel waagt zich het verst, durft alles los te gooien en danst zich naar de volgende ronde? Of de BV’s nu hun beste moves uit freestyle, modern of jazz demonstreren, de jury verwacht niets minder dan het niveau van een vette videoclip. Technische hoogstandjes, heerlijke dansmoves, communicerende lijven, star quality, maar bovenal: tonnen emotie. Na acht afleveringen weten we welk koppel de jury en kijkers thuis het meest heeft kunnen verleiden.


Lees ook:
Het najaar van VIER: vaste afspraken en sterke titels

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
VIER

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers