Nieuw seizoen 'Familie' nu al van start bij iWatch

zaterdag 15 augustus 2015

De VTM-kijker moet nog een weekje geduld hebben, maar goed nieuws voor de fans die echt niet meer kunnen wachten. De eerste aflevering van het 25ste seizoen van 'Familie' is al in premire gegaan op iWatch.

De online-afleveringen van 'De Zaak Bart' zitten erop! Hoog tijd om tot antwoorden te komen. Hoe zit het nu met met Bart Van den Bossche? Voor wie 'De Zaak Bart' niet online heeft kunnen volgen, brengt de eerste aflevering al veel antwoorden. Die eerste aflevering van het nieuwe 'Familie'-seizoen belooft niet alleen extra lang, maar ook extra emotioneel te worden.


Vooral Marie-Rose (Martine Jonckheere) krijgt het hard te verduren. In de seizoensfinale op vrijdag 26 juni betrapte zij haar echtgenoot Mathias (Peter Bulckaen) in de armen van Trudy (Silvia Claes). Een klap die haar hele leven overhoop gooit. Terwijl Mathias net zoals Trudy met schuldgevoelens worstelt, probeert hij de brokken met Marie-Rose te lijmen. Zij wijst hem echter resoluut af. Valt hun huwelijk nog te redden?

Ook de gezondheid van haar kleinzoon Cédric (Bas Van Weert) baart Marie-Rose ernstige zorgen. De jongen ligt in coma na een alcoholintoxicatie. Véronique vreest dat haar zoon hersenschade zal oplopen en is de wanhoop nabij. Temeer nu ze van Leen te horen heeft gekregen dat ze zwanger is, het resultaat van een slippertje met Benny (Roel Vanderstukken). Wanneer er plots complicaties opduiken in de toestand van Cédric, houdt iedereen de adem in.

En dan is er nog Peter (Gunter De Batselier)… Hij werd vlak voor de ondertekening van het fairtrade charter onwel en verloor het bewustzijn na een CO-vergiftiging. Een plannetje dat minutieus werd voorbereid door zijn ex-vrouw June (Katrien De Becker) en haar compagnon Stan (Kristof Verhassel). De kijker zag aan het einde van de seizoensfinale echter hoe Stan Peter alsnog uit de ruimte bevrijdde. Wat is hij precies van plan? En kan Peter nog gered worden?

Ten huize Pauwels hangt spanning in de lucht sinds Benny (Roel Vanderstukken) heeft vernomen dat zijn Liesbeth (Hilde De Baerdemaeker) mogelijk voor zes maanden naar Amerika trekt, om er verder aan haar carrière te timmeren. Intussen heeft Liesbeth een besluit genomen. Zet ze haar relatie op het spel voor een nieuw avontuur? Of kiest ze voor haar gezin en haar bereke?

De knoop wordt doorgehakt in het nieuwe 'Familie'-seizoen, dat start op maandag 24 augustus. Eén dag eerder, op zondag 23 augustus, kunnen de fans hun geheugen nog even opfrissen met de herhaling van de seizoensfinale om 13.40 uur bij VTM.

'Familie', vanaf maandag 24 augustus weer elke werkdag om 19.55 uur bij VTM, maar nu dus ook al beschikbaar via iWatch!

Bekijk 'Familie' seizoen 25 online!

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
VTMfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers