Nieuw op Play More: 'WATCHMEN'

zondag 20 oktober 2019

Op 21 oktober gaat de nieuwe HBO-serie 'WATCHMEN' in première op Play More. De titel 'Watchmen' doet allicht een belletje rinkelen aangezien in 1986 onder deze naam een legendarische twaalfdelige DC-comic verscheen.

Voor velen heeft 'Watchmen' een grote invloed gehad op het intussen waanzinnig populaire medium van de superheldencomics. In 2009 verscheen een filmadaptatie onder dezelfde naam.


HBO blijft bij deze adaptatie trouw aan de sfeer en de feeling die de originele bedenkers Moore en Gibbons creëerden. De superhelden uit Watchmen worden nog steeds bekeken als outlaws, opgejaagd en vogelvrij. Maar het verhaal zelf krijgt een modern tintje en werpt een frisse en originele blik in een hedendaagse setting.

'WATCHMEN' gaat in première in de nacht van zondag 20 op maandag 21 oktober op Play en dus ook Play More van Telenet. Wekelijks verschijnt een nieuwe aflevering.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach in 'Andermans Zaken'

Twee broers richtten enkele jaren geleden een oorlogsmuseum op, een emotioneel eerbetoon aan hun vader, een Engelse soldaat. Kamal is onder de indruk van de collectie, maar ziet al snel dat er op verschillende vlakken nog groeimarge zit. Voor de broers is het museum een hobby, maar Kamal wil dat ze het museum als een volwaardige onderneming runnen.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers