Nieuw kookprogramma met Loc Van Impe ook op RTL-TVI

maandag 19 augustus 2019
Foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019

VTM pakt dit najaar uit met gloednieuwe tv-chef Loc Van Impe. De jongeman treedt met 'Loc: Zot van Koken' in de voetsporen van Sofie Dumont en Sandra Bekkari. En dat doet hij niet alleen op VTM. Want hij zal ook te zien zijn op de Waalse commercile zender RTL-TVI.

In 'Zot van Koken' gaat Loïc Van Impe de uitdaging aan om iedere dag een smakelijk gerecht op het scherm. In zijn eigen, ongedwongen stijl zal hij elke vooravond zorgen voor een heus water-in-de-mond moment op VTM. En niet alleen op VTM. Het programma wordt telkens dubbel opgenomen. Eén keer in het Vlaams, voor VTM, en nog een keer in het Frans. Want 'Zot van Koken' wordt ook gemaakt voor RTL-TVI. De grootste commerciële zender in Franstalig België.


LEES OOK: Loïc, de kerel die geen kok mocht worden, krijgt kookprogramma bij VTM

Van Impe is al een aantal weken aan het opnemen en geeft toe dat het zwaar werken is, maar hij zegt ook dat hij enorm geniet van de uitdaging. Hij zegt dat het niet minder is dan een droom die uitkomt.

Een uitgebreide babbel met de jonge tv-chef lees je binnenkort op TVvisie.


Lees ook:
Loc, de kerel die geen kok mocht worden, krijgt kookprogramma bij VTM

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Billie is gezakt voor turnen en Pol vindt dat een ramp. Hij schakelt de Kampioenen in om Billie te laten ervaren dat sport tof is, met desastreuze gevolgen. Pascale vindt ondertussen dat Marc iets van zijn leven moet maken en zet hem aan tot solliciteren. Maar dat moet achter de rug van Bieke gebeuren, die de bemoeienissen van Pascale niet apprecieert.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers