Nieuw kookprogramma met Loc Van Impe ook op RTL-TVI

maandag 19 augustus 2019
Foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019

VTM pakt dit najaar uit met gloednieuwe tv-chef Loc Van Impe. De jongeman treedt met 'Loc: Zot van Koken' in de voetsporen van Sofie Dumont en Sandra Bekkari. En dat doet hij niet alleen op VTM. Want hij zal ook te zien zijn op de Waalse commercile zender RTL-TVI.

In 'Zot van Koken' gaat Loïc Van Impe de uitdaging aan om iedere dag een smakelijk gerecht op het scherm. In zijn eigen, ongedwongen stijl zal hij elke vooravond zorgen voor een heus water-in-de-mond moment op VTM. En niet alleen op VTM. Het programma wordt telkens dubbel opgenomen. Eén keer in het Vlaams, voor VTM, en nog een keer in het Frans. Want 'Zot van Koken' wordt ook gemaakt voor RTL-TVI. De grootste commerciële zender in Franstalig België.


LEES OOK: Loïc, de kerel die geen kok mocht worden, krijgt kookprogramma bij VTM

Van Impe is al een aantal weken aan het opnemen en geeft toe dat het zwaar werken is, maar hij zegt ook dat hij enorm geniet van de uitdaging. Hij zegt dat het niet minder is dan een droom die uitkomt.

Een uitgebreide babbel met de jonge tv-chef lees je binnenkort op TVvisie.


Lees ook:
Loc, de kerel die geen kok mocht worden, krijgt kookprogramma bij VTM

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers