Nieuw kookprogramma met Loïc Van Impe ook op RTL-TVI

maandag 19 augustus 2019
Foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019

VTM pakt dit najaar uit met gloednieuwe tv-chef Loïc Van Impe. De jongeman treedt met 'Loïc: Zot van Koken' in de voetsporen van Sofie Dumont en Sandra Bekkari. En dat doet hij niet alleen op VTM. Want hij zal ook te zien zijn op de Waalse commerciële zender RTL-TVI.

In 'Zot van Koken' gaat Loïc Van Impe de uitdaging aan om iedere dag een smakelijk gerecht op het scherm. In zijn eigen, ongedwongen stijl zal hij elke vooravond zorgen voor een heus water-in-de-mond moment op VTM. En niet alleen op VTM. Het programma wordt telkens dubbel opgenomen. Eén keer in het Vlaams, voor VTM, en nog een keer in het Frans. Want 'Zot van Koken' wordt ook gemaakt voor RTL-TVI. De grootste commerciële zender in Franstalig België.


LEES OOK: Loïc, de kerel die geen kok mocht worden, krijgt kookprogramma bij VTM

Van Impe is al een aantal weken aan het opnemen en geeft toe dat het zwaar werken is, maar hij zegt ook dat hij enorm geniet van de uitdaging. Hij zegt dat het niet minder is dan een droom die uitkomt.

Een uitgebreide babbel met de jonge tv-chef lees je binnenkort op TVvisie.


Lees ook:
Loïc, de kerel die geen kok mocht worden, krijgt kookprogramma bij VTM

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers