Najaar VTM: 20ste seizoen van 'De Kotmadam'

zaterdag 8 september 2012

Op zondag 9 septembergaat het 20ste seizoen van 'De Kotmadam' van start. Het wordt een memorabele jubileumuitgave, waarin de scenaristen nog een tandje hebben bijgestoken om gekke misverstanden en grappige confrontaties uit te schrijven.

Uiteraard zal kotmadam Jeanne haar halve trouwboek Jef weer betrappen op leugens, zal Odilon er terug niet in slagen om geheimen te bewaren en blijven de studenten van alles uitsteken om maar niet te moeten blokken. Fijne zekerheden die wél verpakt worden in hedendaagse verhalen en situaties. In het 20ste seizoen wordt het ook uitkijken naar de bijzondere gastrollen van zanger Christoff, JIM VJ Vincent Banic en van de Leuvense burgemeester, Louis Tobback.

Aflevering 1: De kleren maken de man
Gastrollen: Machteld Ramoudt (Mimi), Saskia Debaere (roodharige vrouw)

Sinds Jeanne de foto van Mimi’s gerestylede echtgenoot heeft gezien, vindt ze dat Jef zich beter moet soigneren en aan zijn uiterlijk moet werken. Voor één keer is Jef heel meegaand en laat hij zich graag door Jill pimpen. Een hippe outfit maakt dan ook deel uit van hun plannetje om Jef binnen te loodsen op de expositie van de beroemde bloemenkunstenaar Ost. Lukas en Victor laten zich ondertussen door Pauliens bijverdienste als hostess inspireren om samen een evenementenbureau op te richten. Terwijl de ene werkervaring wil opdoen, wil de andere vooral knappe grieten scoren…


'De Kotmadam', vanaf zondag 9 september om 19.50 uur op VTM.

Bekijk hier het nieuwe seizoen!
dekotmadam

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers