Najaar VT4 : 'De Hondenfluisteraar'

donderdag 17 augustus 2006

Veel mensen dromen van een trouwe viervoeter in huis. Om van te houden, om mee te ravotten, om de winters gezelliger te maken en de zomermaanden avontuurlijker. Maar soms draait het heel anders ui

W


ant wat doe je als die schattige puppy met smekende oogjes opgroeit tot een ware nachtmerrie? Als je hond alleen maar kattenkwaad uithaalt en je hele huis op stelten zet? Als die gloednieuwe zetel al na een week de koninklijke troon van je viervoeter geworden is? Als je barstende hoofdpijn krijgt van zijn voortdurend geblaf? En als zelfs je vrienden niet meer op bezoek willen komen, omdat je hond het zo nodig vond om het hele huis onder te plassen?

Wanneer je hond thuis de wet stelt en je hele leven terroriseert is de tijd rijp voor actie. En misschien weet de hondenfluisteraar dan raad! 

Hilde en Dirk, allebei professionele hondengedragstherapeuten, trekken er wekelijks op uit om de meest hopeloze honden en hun al even wanhopige baasjes bij te staan met raad en daad. Ze gaan op zoek naar de eigenlijke oorzaak van het problematische gedrag. En vaak ligt die oorzaak evenveel bij het baasje als bij die harige kapoen.
Ze bieden realistische en haalbare oplossingen aan, die iedereen kan toepassen.

'De hondenfluisteraar', elke donderdag vanaf 31 augustus om 21.05 uur op VT4.

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers