Najaar VIER: Wie of wat? (wordt de 'Slimste Mens')

maandag 14 september 2015

Erik Van Looy maakt zich op voor een nieuw seizoen 'De Slimste Mens ter Wereld'. En hoe! Samen met his fabulous five lanceert Electric Erik de single 'Wie of wat? (wordt de Slimste Mens)'.

Vlaanderens fenomenale pop combo bestaat vanaf 12 oktober uit Jeroom, Herman Brusselmans, Ruth Beeckmans, Bart Cannaerts en Philippe Geubels.


'Ik hoop dat het de mensen nu eindelijk opvalt dat ik echt een ervaren bassist ben. Ik ben klaar voor mijn echte doorbraak. De clip opnemen was geweldig. Let zeker op het enthousiasme van Bart Cannaerts, een labrador is er niets tegen', aldus Philippe Geubels.

Jeroom: 'Ik heb tijdens de opnames met de pruik een Tinder-profiel aangemaakt met de bedoeling des avonds ongezien wat vreemd te kunnen gaan. Er is niemand op in gegaan. Ik was om 18.15 uur thuis.'

'Je moet al heel dom zijn om geen jurylid te kunnen zijn van 'De Slimste Mens' en je moet al een heel slechte drummer zijn om niet te kunnen meespelen in deze clip', aldus drummer Herman Brusselmans.


DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
DSMTW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers