Najaar op ZES: 'Scorpion', 'MacGyver' en 'Indiana Jones'

donderdag 22 augustus 2019

ZES blijft de verwachtingen overtreffen en is bij de kleine Vlaamse zenders uitgegroeid tot een vaste waarde die USA All Day hoog in het vaandel voert.

September begint meteen goed met nieuwe afleveringen van de topreeks 'Scorpion'. Ook in het derde seizoen lost O'Brien samen met zijn geniale vrienden complexe problemen op en redden ze zo talloze levens. Maar dat is niet de enige steengoede serie die ZES dit najaar te bieden heeft, want ook 'MacGyver' is terug met nieuwe afleveringen.


In oktober komen de vindingrijke ex-spion genaamd Angus MacGyver en zijn team terug naar het kleine scherm. MacGyver gebruikt zijn wetenschappelijke kennis en inventiviteit om uit allerlei haast uitzichtloze situaties te ontkomen.

Later, in december, is het nieuwe seizoen van 'Blindspot' te zien waarin Jane en het team van de FBI de gevaarlijkste criminelen op de hielen zitten.

ZES zet in september ook Indiana Jones in de spotlights. Vier woensdagen lang haalt Harrison Ford zijn hoed en zweep van onder het stof: 'Raiders of the Lost Ark', 'Indiana Jones and the Temple of Doom', 'Indiana Jones and the Last Crusade' en 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull' passeren de revue.

Traditiegetrouw zendt ZES ook dit jaar een hele week horrorfilms uit tijdens de herfstvakantie om alvast in Halloweenstemming te komen met titels als 'Wolves at the Door', 'The Conjuring' en 'Annabelle'.

'WWE Raw' en 'Smackdown' zijn ondertussen al oudgedienden op ZES maar zijn daarom niet minder geliefd. Ook het spektakelworstelen met een erg hoog USA-gehalte blijft een vaste waarde op woensdagavond.

Naar jaarlijkse gewoonte zet ZES dit najaar ook de meest uitzonderlijke televisieprestaties in the picture tijdens een uitgebreide samenvatting van 71ste editie van The Emmy Awards. Een avond vol glitter en glamour in ware USA-stijl komt zo opnieuw naar Vlaanderen.


Lees ook:
SBS gaat dit najaar voor een ideale mix
Wat staat er dit najaar op het programma bij VIER?
Najaar op VIJF: 'Monacovrouwen' en 'Celebs gaan Daten'

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers