Najaar op Eén: heerlijke ontspanning

donderdag 10 augustus 2017

Lekker onderuit zakken in de zetel en genieten van een ontspannende avond televisie kan met de spetterende show 'Steracteur Sterartiest', waarin een heleboel bekende Vlamingen het beste van zichzelf geven in een zangwedstrijd.

Quiz gezellig mee met Siska Schoeters in het nieuwe seizoen van 'De Club', of supporter luidkeels voor onze Rode Duivels tijdens hun kwalificatiewedstrijden voor het WK. Ook 'Weg Zijn Wij' is terug met een nieuw seizoen. Daarnaast brengt Eén de special 'Chapeau! Dertig jaar Clouseau' rond deze populaire Belgische band, en de special 'Tastes of the World'. Eerder zin in een avond vol humor? In het nieuwe 'Voor De Leeuwen', gepresenteerd door Bart Peeters, probeert een nieuwe generatie comedytalent publiek en jury voor zich te winnen. Het nieuwe seizoen van 'Loslopend Wild & Gevogelte' brengt hilarisch herkenbare sketches over mannen en vrouwen. En Bart De Pauw is er met een nieuw seizoen van 'Twee tot de Zesde Macht.

NIEUW - 'Voor De Leeuwen'
Een nieuwe generatie comedytalent toont haar kunnen


Wie treedt in de voetsporen van Urbanus en Bart De Pauw? Wie bezorgt Maaike Cafmeyer en Sven De Ridder buikpijn van het lachen? En aan wie schenken Tine Embrechts en Adriaan Van den Hoof hun persoonlijke comedy-award? Een nieuwe generatie humortalent wordt voor de leeuwen gegooid en toont haar kunnen. Uit een grote auditieronde wordt een groep van acht onbekende, muzikale, getalenteerde en vooral grappige mensen gekozen.

Die acht krijgen elke week de opdracht een nieuwe show in elkaar te steken. Sketches, een lied, grappige video’s… alles kan en mag, zolang ze iedereen aan het lachen brengen. Ook de bekende eregast, want die kiest wie hem of haar het hardst heeft doen lachen. Presentator Bart Peeters leidt alles in goede banen.

'Voor De Leeuwen', vanaf 7 september elke donderdag om 20.40 uur op Eén.

SHOW - 'Steracteur Sterartiest'
Spetterende show met nieuwe gezichten

Het legendarische showprogramma 'Steracteur Sterartiest' komt dit najaar terug op Eén, met Danira Boukhriss en Peter Van de Veire als gastvrouw en –heer. Een nieuwe groep acteurs en actrices durft het aan om het beste van zichzelf te geven in de zangwedstrijd, ten voordele van een zelfgekozen goed doel.

Een deskundige jury geeft in het programma zijn oordeel, maar de kijker heeft de laatste stem en beslist wie de volgende aflevering haalt. Wie treedt in de voetsporen van Stan Van Samang, Free Souffriau en Mathias Sercu?

'Steracteur Sterartiest': later dit najaar op Eén.

NIEUW SEIZOEN - 'Loslopend Wild & Gevogelte'
'Efkes poepen' en andere hilarische sketches in nieuw seizoen

Efkes BBQ’en, efkes squashen, of efkes… nu ja… poepen? De mannen in 'Loslopend Wild & Gevogelte' weten zich op allerlei manieren bezig te houden om aan de dagelijkse ratrace te ontsnappen. De vrouwen vinden in dit nieuwe seizoen van het herkenbare sketchprogramma dan weer letterlijk overal een parkeerplek. En natuurlijk zorgen de gekende dagelijkse misverstanden tussen vrouw en man voor de nodige hilariteit.

Het gloednieuwe vierde seizoen toont in zijn eigengereide stijl hoe vrouwen en mannen zich in bochten moeten wringen om in deze veeleisende tijden het einde van de dag te halen. De reeks kan rekenen op dezelfde topcast als vorig seizoen, en daarnaast duiken dit seizoen een heleboel verrassende gastacteurs en –actrices op, zoals Sam Gooris en Wendy Van Wanten.

'Loslopend Wild & Gevogelte': later dit najaar op Eén.

NIEUW SEIZOEN - 'Twee tot de Zesde Macht'
Een vertrouwde formule in een spiksplinternieuw decor

Bart De Pauw stormt op zondagavond binnenkort weer de huiskamers binnen met 'Twee tot de Zesde Macht'. Naast Tom Waes, Maaike Cafmeyer en Jeroen Meus zijn onder andere Rik Verheye, Sergio, Natalia en Erik Van Looy van de partij als supermacht, samen met nog veel ronkende namen uit alle hoeken van het medialandschap.

Elke week neemt een duo uit die supermacht het al quizzend op tegen twee duo’s onbekende en sympathieke Vlamingen. Zo proberen de BV’s geld in te zamelen voor het goede doel. Zoals steeds serveert Bart de kandidaten een cocktail van leuke vragen en verrassende wist-je-datjes, overgoten met een laagje humor. Quizzen wordt dit seizoen nog leuker in het splinternieuwe decor van de reeks. Wie kroont zich tot de hoogste macht?

'Twee tot de Zesde Macht': vanaf 10 september elke zondag om 20.25 uur op Eén.

SPORT - WK kwalificatiewedstrijden Rode Duivels
Supporter mee voor de Rode Duivels

Vanaf september kunnen we met z’n allen duimen voor de Rode Duivels. Zij proberen zich te kwalificeren voor het WK voetbal van 2018. Slagen Hazard, De Bruyne, Mertens en co. erin om, na hun succesvolle passage op het EK vorig jaar, door te stoten? Je ontdekt het vanaf 31 augustus bij Eén.

Kwalificatiewedstrijden Rode Duivels: op donderdag 31 augustus (België-Gibraltar), op zondag 3 september (Griekenland-België), op zaterdag 7 oktober (Bosnië en Herzegovina-België) en dinsdag 10 oktober (België-Cyprus) telkens rond 20.30 uur op Eén.

SPECIAL - 'Tastes of the World'
Een culinaire wereldreis die eindigt op Tomorrowland

Op zaterdag 9 september kan de kijker genieten van de special 'Tastes of the World'. Nick Bril, chef van The Jane en dj, nodigde zes culinaire ambassadeurs deze zomer uit op Tomorrowland om er hun beste gerecht te bereiden in het Tastes of the world-restaurant.

Nick maakte eerder kennis met deze ambassadeurs toen hij voor het Studio Brussel/vrt.nu-programma Tastes of the world de wereld rondreisde, op zoek naar mensen met een passie voor eten en muziek. Hij zocht deze zes op en dompelde zich onder in hun leefwereld en verhaal. In deze special op Eén blikt Nick terug op zijn reis en haalt hij hen naar het grootste festival van België waar ze voor 800 gasten hun lekkerste gerecht moeten bereiden. Het wordt een smakelijk avontuur, waarin Nick op zoek gaat naar culinaire ontdekkingen en naar het  antwoord op de vraag of de passie voor eten iets universeels is.

'Tastes of the World': op zaterdag 9 september om 21.10 uur op Eén.

SPECIAL - 'Chapeau! Dertig jaar Clouseau'
Een unieke documentaire met ongehoorde verhalen en straffe uitspraken

Clouseau bestaat dertig jaar, en dat verdient een feestje. En een verrassing. Daarom doet Eén Koen en Kris een mini-documentaire cadeau: het verhaal van 30 jaar Clouseau, verteld door zeven bevoorrechte getuigen, met nooit gehoorde verhalen, verrassende anekdotes, archiefmateriaal en nooit uitgezonden beelden.

De zeven getuigen zijn niet de usual suspects, maar wel überfan Kim Clijsters, Ingeborg, ex-Clouseaudrummer Bob Savenberg, Stijn Meuris, Jan Leyers, Clouseau-lichtman Pascal Braeckman en Paul Van Bruystegem van Triggerfinger. Koen en Kris dompelen zich met plezier onder in hun eigen muzikale verleden en voegen er achteraf nog wat straffe uitspraken aan toe.

'Chapeau! Dertig jaar Clouseau': maandag 28 augustus om 22.05 uur op Eén.

NIEUW SEIZOEN - 'De Club'
Het clubhuis opent opnieuw de deuren

Véronique De Kock, Ini Massez en Frances Lefebure konden samen met Siska Schoeters genieten van een hele zomer als clublid. Nu keren ze terug, op zoek naar nieuwe leden om hun club te vervolledigen. Op T’île Malines in Mechelen opent het clubhuis opnieuw de deuren vanaf 28 augustus. De eerste uitdager voor de drie dames wordt Stijn Van de Voorde.

Later dit seizoen verwelkomt Siska ook nog Annelies Van Herck, Martin Heylen, Tina Maerevoet en Tine Embrechts in de quiz. Maar voor ze hun gouden jasje krijgen, moeten ze eerst moeten bewijzen dat ze hun plaatsje in 'De Club' waard zijn.

'De Club': vanaf 28 augustus van maandag tot en met donderdag rond 22.05 uur op Eén.

NIEUW SEIZOEN - 'Weg Zijn Wij'
Culinaire verrassingen en onverwachte overnachtingen

In 'Weg Zijn Wij' gaan drie bekende Vlamingen samen op weekend. Elke gast regelt zelf een deel van de uitstap: een activiteit, een overnachting of iets gastronomisch. In dit tweede seizoen doen onder andere Cesar Casier, Aster Nzeyimana, Jef Neve, Jo Vally, Leen Dendievel, en Lucas Van den Eynde mee.

De gasten staan voor culinaire verrassingen als wildplukken in Brussel, bijzondere overnachtingen zoals slapen in een museum, en uitdagende activiteiten als wavekarten op zee. Pas op de ochtend van hun vertrek ontdekken de BV’s met wie ze op pad gaan en wat ze gaan doen... Het wordt dus een weekend vol verrassingen en avontuur.

'Weg Zijn Wij': vanaf 2 september elke zaterdag om 20.00 uur op Eén.


DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vive le Vélo, Leve de Ronde' - Karl Vannieuwkerke (Eén)

Karl ontvangt David van der Poel, Jolien D'hoore en Stijn Steels aan zijn tafel in de Vlaamse Ardennen om te praten over hun passie voor de koers en 'Vlaanderens mooiste'. Sammy Neyrinck duikt in de sfeer van de Ronde voor dagverse reportages uit het peloton. En Bart Aerts gaat op zoek naar verhalen rond wielerlegende Briek Schotte.

'Vive le Vélo, leve de Ronde', om 21.00 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 13:56
    Thuis
    00:05
    Journaallus
  • 13:30
    Ketnet Junior
    23:10
    Nachtlus
  • 13:55
    Idefix en de onverzettelijken
    21:00
    Geen uitzending
  • 13:35
    Familie
    01:25
    Geen uitzending
  • 14:00
    Blind getrouwd: Australië
    00:50
    Geen uitzending
  • 11:55
    Geen uitzending
    00:50
    The Big Bang Theory
  • 14:00
    Airwolf
    00:45
    Geen uitzending
  • 13:50
    Strong Medicine
    01:00
    The Flying Doctors
  • 10:00
    Joe
    00:40
    Geen uitzending
  • 13:45
    De Wereldkeuken
    00:00
    Celebrity MasterChef Vlaanderen
  • 13:25
    Bones
    00:20
    ER
  • 14:00
    Undercover Boss
    00:45
    Hawaii Five-0
  • 13:55
    Extreme Food Phobics
    00:35
    Love Island
  • 13:00
    Aurora Teagarden Mysteries: Haunted by Murder
    00:50
    Castle
  • 13:00
    Z-Extra
    00:50
    Herhalingslus
  • 14:03
    Tooldokter
    00:00
    Je Kijkt Naar De Sterren
  • 13:40
    Ottolenghi's Mediterranean Feast
  • 13:20
    FIM Motocross World Championship
    01:00
    Six Nations
  • 14:00
    The Chelsea Detective
    00:35
    Murdoch Mysteries
  • 14:00
    NOS Journaal
    01:11
    EenVandaag
  • 12:16
    Matthäus Passion
    00:26
    Portrait de la jeune fille en feu
  • 13:58
    De Smurfen nieuw
    00:25
    Sophie & Jeroen