Najaar Ketnet: Kaatje & Co presenteren nieuw peuterblok

zondag 2 september 2012

Ketnet lanceert op maandag 3 september een vernieuwd Kaatje-ochtendblok met de naam 'Kaatje & Co'. Elke weekdag om 9.00 uur en in het weekend vanaf 6.00 uur heten Kaatje, Kamiel en Victor alle peuters en kleuters welkom.

Kaatje en Kamiel presenteren anderhalf uur afleveringen van onder meer Uki, Hopla, Angelina Ballerina, Mike The Knight en uiteraard ook Kaatje zelf.

Het lange ochtendprogramma wordt, in samenwerking met Belgacom TV en Telenet Digital TV, elke dag na uitzending ook gratis aangeboden via de rode knop. De VRT en de aanbieders van digitale tv komen daarmee tegemoet aan de vele opmerkingen van ouders met jonge kinderen die bij de start van het uitgebreidere Ketnet eerder dit jaar de aparte Kaatje-programma’s in de vooravond misten.

Zij kunnen vanaf maandag 3 september dus opnieuw en op eender welk moment op een gebruiksvriendelijke manier samen met hun peuters en kleuters naar Kaatje kijken.


DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers