Najaar En: 'Iedereen Beroemd' moet 'Man Bijt Hond' doen vergeten

dinsdag 7 augustus 2012

Op maandag 27 augustus doet het gloednieuwe dagelijkse reportageprogramma 'Iedereen Beroemd' zijn intrede op Eén. Elke dag na 'Het Journaal' van 19.00 uur strijkt 'Iedereen Beroemd' neer op een andere plek in Vlaanderen, op zoek naar boeiende verhalen. Het resultaat is een authentiek programma over wat Vlaanderen bezighoudt.

Eén reserveert zijn vooravond naar goede gewoonte voor kwalitatieve programma’s van eigen bodem. In het najaar krijgen de vaste waarden 'Dagelijkse Kost' en 'Blokken' het gezelschap van een fonkelnieuw dagelijks reportageprogramma: 'Iedereen Beroemd'.

'Iedereen Beroemd' staat met beide voeten in Vlaanderen en toont waar mensen echt mee bezig zijn. Elke dag vat het magazine post in een andere Vlaamse stad of gemeente, op zoek naar interessante verhalen: opmerkelijk, ontroerend, grappig en altijd herkenbaar. Een cafébaas die na twintig jaar zijn café sluit en samen met zijn inboedel ook een stuk van zijn verleden verkoopt, een jonge allochtone voetballer die zijn draai heeft gevonden in een jeugdbeweging met kinderen uit alle uithoeken van de wereld of gewoon een geanimeerd gesprek op de achterbank van de auto. Iedereen heeft een verhaal en 'Iedereen Beroemd' heeft oog voor alle waarachtige en inspirerende verhalen die het onderweg tegenkomt.

Het programma vertelt die verhalen met beelden van de dag en is doordrongen van de actualiteit. Door de keuze van de onderwerpen, maar ook door de generiek, die telkens op de locatie van die dag gedraaid wordt, en de dagverse bumpers, die fragmenten uit het dagelijkse leven tonen. Het resultaat is een uit het leven geplukt, positief en inspirerend relaas van wat leeft in Vlaanderen, in al zijn diversiteit.

'Iedereen Beroemd' is...
'Iedereen Beroemd' is elke dag anders, zoals het een dagvers programma betaamt, maar toch zijn er enkele vaste waarden die dagelijks of op een bepaalde dag in de week terugkeren. Bijvoorbeeld :

De Pendelquiz
Elke dag organiseert 'Iedereen Beroemd' een actualiteitsquiz op de trein. Op een willekeurig traject mag een pendelaar langs het intercomsysteem een aantal vragen beantwoorden. Drie juiste antwoorden zijn goed voor driehonderd euro en het bereiken van de eindbestemming, maar wie een vraag fout beantwoordt, moet afstappen aan het eerstvolgende station.

De Week van
Van maandag tot vrijdag volgt 'Iedereen Beroemd' iemand die een bijzondere week beleeft. Geen doordeweekse week dus, maar een die je leven verandert en dat van de mensen rondom jou. Een gezin dat naar het buitenland verhuist, een treinbegeleider die met pensioen gaat, een jongeman die priester wordt ... Kortom: gebeurtenissen die het leven een nieuwe wending geven.

Naar zee
'Iedereen Beroemd' maakt een lange, langzame en originele tocht door België; met de kano peddelen we van het zuidelijkste punt van ons land naar de kust. Geen koers tegen de klok, maar een reis om mensen te ontmoeten die langs het water leven. Human interest aan de waterkant.

De verrassing
Het leven zit vol verrassingen. Soms vallen die tegen, maar er zijn er gelukkig ook prettige. Elke vrijdag verrast 'Iedereen Beroemd' op een leuke manier toevallige voorbijgangers. Geen booby traps, geen candid camera, maar een buitengewone verrassing die voor een glimlach zorgt.

Het Laatste Woord
Ook de epiloog van het programma komt uit onverwachte hoek. Creatieve geesten met een originele boodschap krijgen elke dag Het Laatste Woord. Van grafische animatoren tot singer-songwriters die Iedereen beroemd op een luchtige manier afsluiten.

'Iedereen Beroemd', vanaf 27 augustus van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur en compilatie op zaterdag om 19.35 uur op Eén.DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
iedereenberoemd

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Greatest Dancer van Vlaanderen' (Eén)

'The Greatest Dancer van Vlaanderen' is een ode aan de dans in al zijn stijlen: van hiphop en hedendaagse dans over vogueing, popping en Afrikaanse dans tot ballet en ballroom. Jong, oud, solo's, duo's en groepen, iedereen kan auditie doen en meedingen naar de prijs 'The Greatest Dancer van Vlaanderen'. Alle dansers komen terecht in de dansstudio en dat is niet zomaar een dansstudio: achter de spiegel kijkt namelijk een publiek van 700 mensen mee naar de auditie en zij beslissen of ze de auditie leuk vinden of niet. Pas als 75 procent 'ja' stemt gaat de spiegel open. Wie krijgt zijn energie door de spiegel tot bij het publiek? De kandidaten die de spiegel open krijgen, maken kans om door de coaches gekozen te worden om mee te gaan naar de grote shows.

'The Greatest Dancer van Vlaanderen', om 20.20 uur op En.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 01:05
  Herhaling late Journaal
  08:00
  Radio2 op n
 • 00:55
  Canvaslus
  07:30
  Ketnet Junior
 • 21:00
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 01:15
  Geen Uitzending
  06:25
  Kabouter Plop
 • 03:00
  Geen uitzending
  07:15
  Revenge Body with Khloe Kardashian
 • 01:05
  Onderbreking
  11:40
  Modern Family
 • 01:05
  Geen Uitzending
  14:20
  SAS: Who Dares Wins
 • 06:00
  Geen programmagegevens beschikbaar
 • 00:50
  Geen uitzending
  06:00
  Joe
 • 02:45
  Geen uitzending
  05:00
  Geen uitzending - Play4
 • 02:35
  Geen uitzending
  08:20
  CSI: Vegas
 • 02:50
  LOOP Play6
  06:00
  NRJ Night
 • 00:40
  Geen uitzending
  07:55
  My Sister's Keeper
 • 03:25
  De sterrenkaart
  04:05
  Ottolenghi's Mediterranean Feast
 • 20:35
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 02:00
  Je Kijkt Naar De Sterren
  06:00
  Nog even soezen
 • 03:25
  DIY on Wheels
  03:46
  Aan de wand
 • 05:00
  Mobiliteit - Studio Commissie
 • 03:15
  Dok
  03:55
  Duivelsweg
 • 03:25
  Jonathan Creek
  04:20
  Grantchester
 • 03:10
  The Real Housewives of NYC
  04:35
  American Pickers
 • 03:14
  NOS Journaal (laat)
  05:57
  De slimste mens
 • 02:50
  Nieuwsuur
  08:00
  Van krot tot Vinex: 100 jaar wonen
 • 02:12
  TekstTV
  05:30
  Timmy Time