Najaar Eén: 'Iedereen Beroemd' moet 'Man Bijt Hond' doen vergeten

dinsdag 7 augustus 2012

Op maandag 27 augustus doet het gloednieuwe dagelijkse reportageprogramma 'Iedereen Beroemd' zijn intrede op Eén. Elke dag na 'Het Journaal' van 19.00 uur strijkt 'Iedereen Beroemd' neer op een andere plek in Vlaanderen, op zoek naar boeiende verhalen. Het resultaat is een authentiek programma over wat Vlaanderen bezighoudt.

Eén reserveert zijn vooravond naar goede gewoonte voor kwalitatieve programma’s van eigen bodem. In het najaar krijgen de vaste waarden 'Dagelijkse Kost' en 'Blokken' het gezelschap van een fonkelnieuw dagelijks reportageprogramma: 'Iedereen Beroemd'.

'Iedereen Beroemd' staat met beide voeten in Vlaanderen en toont waar mensen echt mee bezig zijn. Elke dag vat het magazine post in een andere Vlaamse stad of gemeente, op zoek naar interessante verhalen: opmerkelijk, ontroerend, grappig en altijd herkenbaar. Een cafébaas die na twintig jaar zijn café sluit en samen met zijn inboedel ook een stuk van zijn verleden verkoopt, een jonge allochtone voetballer die zijn draai heeft gevonden in een jeugdbeweging met kinderen uit alle uithoeken van de wereld of gewoon een geanimeerd gesprek op de achterbank van de auto. Iedereen heeft een verhaal en 'Iedereen Beroemd' heeft oog voor alle waarachtige en inspirerende verhalen die het onderweg tegenkomt.

Het programma vertelt die verhalen met beelden van de dag en is doordrongen van de actualiteit. Door de keuze van de onderwerpen, maar ook door de generiek, die telkens op de locatie van die dag gedraaid wordt, en de dagverse bumpers, die fragmenten uit het dagelijkse leven tonen. Het resultaat is een uit het leven geplukt, positief en inspirerend relaas van wat leeft in Vlaanderen, in al zijn diversiteit.

'Iedereen Beroemd' is...
'Iedereen Beroemd' is elke dag anders, zoals het een dagvers programma betaamt, maar toch zijn er enkele vaste waarden die dagelijks of op een bepaalde dag in de week terugkeren. Bijvoorbeeld :

De Pendelquiz
Elke dag organiseert 'Iedereen Beroemd' een actualiteitsquiz op de trein. Op een willekeurig traject mag een pendelaar langs het intercomsysteem een aantal vragen beantwoorden. Drie juiste antwoorden zijn goed voor driehonderd euro en het bereiken van de eindbestemming, maar wie een vraag fout beantwoordt, moet afstappen aan het eerstvolgende station.

De Week van
Van maandag tot vrijdag volgt 'Iedereen Beroemd' iemand die een bijzondere week beleeft. Geen doordeweekse week dus, maar een die je leven verandert en dat van de mensen rondom jou. Een gezin dat naar het buitenland verhuist, een treinbegeleider die met pensioen gaat, een jongeman die priester wordt ... Kortom: gebeurtenissen die het leven een nieuwe wending geven.

Naar zee
'Iedereen Beroemd' maakt een lange, langzame en originele tocht door België; met de kano peddelen we van het zuidelijkste punt van ons land naar de kust. Geen koers tegen de klok, maar een reis om mensen te ontmoeten die langs het water leven. Human interest aan de waterkant.

De verrassing
Het leven zit vol verrassingen. Soms vallen die tegen, maar er zijn er gelukkig ook prettige. Elke vrijdag verrast 'Iedereen Beroemd' op een leuke manier toevallige voorbijgangers. Geen booby traps, geen candid camera, maar een buitengewone verrassing die voor een glimlach zorgt.

Het Laatste Woord
Ook de epiloog van het programma komt uit onverwachte hoek. Creatieve geesten met een originele boodschap krijgen elke dag Het Laatste Woord. Van grafische animatoren tot singer-songwriters die Iedereen beroemd op een luchtige manier afsluiten.

'Iedereen Beroemd', vanaf 27 augustus van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur en compilatie op zaterdag om 19.35 uur op Eén.



DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
iedereenberoemd

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The White Lotus 2' (Streamz)

Wanneer Tanya een uitnodiging krijgt van de expat Quentin, brengt Portia de dag door met zijn verleidelijke neef. Na terugkeer van haar reis met Daphne wordt een opgeluchte Harper verrast door een bewijsstuk van Ethans avondje uit.

'The White Lotus ', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 14:45
    Paul O'Grady: For the Love of Dogs
  • 13:30
    Ketnet Junior
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 14:55
    Mega Mindy
    05:00
    Geen uitzending
  • 14:10
    Wittekerke
    05:30
    Geen uitzending
  • 13:45
    Blind getrouwd: Australië
    03:10
    Geen uitzending
  • 15:00
    Sea Of Suspicion
    09:00
    Geen uitzending
  • 14:55
    All New Traffic Cops
    08:55
    Geen uitzending
  • 14:35
    Baywatch
    02:10
    JAG
  • 14:55
    Geen uitzending
    06:00
    Joe
  • 14:55
    Friends
    04:50
    Geen uitzending
  • 14:25
    ER
    05:00
    Geen uitzending
  • 14:30
    Listing Impossible
    02:20
    Backroad Truckers
  • 14:30
    Interior Design Masters
    05:00
    Geen uitzending
  • 14:45
    Snapped
    05:00
    Geen uitzending
  • 14:00
    Herhalingslus
    11:00
    Trends Talk
  • 14:53
    Red de meubelen
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 14:55
    De Sterrenkaart
    02:10
    De Wereldkeuken
  • 14:55
    Premier League
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 15:00
    Father Brown
    02:35
    Vienna Blood
  • 15:00
    NOS Journaal
    02:02
    EenVandaag
  • 14:54
    Rail Away
    08:00
    Vroege Vogels
  • 15:00
    Jungle Book
    02:51
    NOS Jeugdjournaal met gebarentaal