Morgen bij VTM: de finale van X Factor

zaterdag 10 december 2005

Morgen is voor veel muziekfans het moment aangebroken waar ze reikhalzend naar hebben uitgekeken. VTM zendt dan de finale uit van de populaire talentenjacht X Factor.

T


he Cappaert Sisters en Udo Mechels staan morgen tegenover elkaar in de grote finale van X Factor. Het belooft een spannende strijd te worden, want zowel het sympathieke damesduo als de charmante Udo kunnen op veel bijval van het publiek rekenen. Net als bij de andere talentenjachten die bij velen nog vers in het geheugen zitten, is het niet de vakjury maar het publiek thuis die beslist wie wint. Vroeger werd wel eens gezegd dat de Vlaming traditioneel voor de 'underdog' stemt in dergelijke talentenjachten, maar in X Factor liggen de kaarten enigszins anders. Alle finalisten hebben een zekere waarde en zijn aan elkaar gewaagd. De jury mag nog zo duidelijk een voorzet geven over wie volgens hen moet winnen, maar toch wordt het afwachten wat de kijker uiteindelijk beslist.

Op de redactie kijken we alvast reikhalzend uit naar de einduitslag. Zondag kom je bij ons als eerste te weten wie X Factor won en maandag krijg je het hele verslag van de avond, inclusief babbels en reacties. Ook de allerlaatste, maar meest interessante interviews van de kandidaten komen aan bod.

Hou ons in de gaten! En wat X Factor betreft, dat de beste mogen winnen...

DOSSIER: X Factor

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers