Morgen bij VTM: de finale van X Factor

zaterdag 10 december 2005

Morgen is voor veel muziekfans het moment aangebroken waar ze reikhalzend naar hebben uitgekeken. VTM zendt dan de finale uit van de populaire talentenjacht X Factor.

T


he Cappaert Sisters en Udo Mechels staan morgen tegenover elkaar in de grote finale van X Factor. Het belooft een spannende strijd te worden, want zowel het sympathieke damesduo als de charmante Udo kunnen op veel bijval van het publiek rekenen. Net als bij de andere talentenjachten die bij velen nog vers in het geheugen zitten, is het niet de vakjury maar het publiek thuis die beslist wie wint. Vroeger werd wel eens gezegd dat de Vlaming traditioneel voor de 'underdog' stemt in dergelijke talentenjachten, maar in X Factor liggen de kaarten enigszins anders. Alle finalisten hebben een zekere waarde en zijn aan elkaar gewaagd. De jury mag nog zo duidelijk een voorzet geven over wie volgens hen moet winnen, maar toch wordt het afwachten wat de kijker uiteindelijk beslist.

Op de redactie kijken we alvast reikhalzend uit naar de einduitslag. Zondag kom je bij ons als eerste te weten wie X Factor won en maandag krijg je het hele verslag van de avond, inclusief babbels en reacties. Ook de allerlaatste, maar meest interessante interviews van de kandidaten komen aan bod.

Hou ons in de gaten! En wat X Factor betreft, dat de beste mogen winnen...

DOSSIER: X Factor

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Amandine wordt geconfronteerd met een oudere man wiens echtgenote onwel is geworden. Als ultieme reddingspoging starten ze samen een hartmassage op. Carole begeleidt een vrouw die bij thuiskomst het lichaam van haar man vindt, met een vuurwapen aan zijn zijde. Diep in de nacht krijgt ze ook nog eens een vreemde oproep over een man die geklemd zit op zijn dak.

'Appel d'Urgence', om 20.40 uur op En.

Dossiers