Mike Verdrengh in film 'F.C. De Kampioenen'

vrijdag 5 april 2013

Het Laatste Nieuws schrijft vrijdag dat Mike Verdrengh (67) een hoofdrol gaat spelen in de bioscoopfilm van 'F.C. De Kampioenen'. De opnames van die film starten op 28 april in het zuiden van Frankrijk.

Mike Verdrengh is de laatste jaren weer volop aan het acteren. Zo was hij onlangs nog te zien in de Eén-serie 'Salamander' en daarvoor speelde hij in de VTM-reeks 'De Rodenburgs'. In de film van 'F.C. De Kampioenen' zal Verdrengh de rol spelen van Albert Tartuffe, de voorzitter van de voetbalploeg Saint Tin-Tin, waartegen de kampioenen een wedstrijd zullen spelen.


Voor Verdrengh is het zijn eerste grote comedyrol in zijn rijkgevulde carrière. Bij productiebedrijf Skyline Entertainment zijn ze dan ook heel blij met deze nieuwe naam op de castlijst. 'Na zijn formidabele prestatie in 'Salamander', hebben we Mike kunnen overtuigen om de antagonist van Boma te worden. Marijn en Mike hebben elkaar uiteraard al gezien en ik kan nu al met veel plezier melden dat het met die twee straks bingo zal zijn op het witte doek', aldus Eric Wirix van Skyline Entertainment in Het Laatste Nieuws.

Bron: Het Laatste Nieuws


Lees ook:
En en Skyline nu cht klaar voor film 'F.C. De Kampioenen'

DOSSIER: 'F.C. De Kampioenen' - de film

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers