'Mijn Restaurant!'-verliezers Ann en Tom laten klacht vallen

vrijdag 19 juni 2009

De finale van 'Mijn Restaurant!' krijgt dan toch geen juridisch staartje. Donderdag zaten Ann en Tom van restaurant 'Biggarreaux' samen met vtm om de plooien glad te strijken. Vtm blijft bij zijn standpunt en geeft de resultaten van de televoting niet vrij.

Onda

nks het feit dat vtm zijn been stijf houdt, zien Ann en Tom af van verdere juridische stappen. 'Ze hebben de cijfers niet vrijgegeven', zegt Ann, 'maar het was een positieve babbel. We begrijpen nu waarom ze ze niet vrijgeven en we respecteren de beslissing'.

Ann en Tom hadden vragen bij de einduitslag van het populaire vtm-programma. De problemen met het Mobistarnetwerk in de buurt van hun restaurant en de geruchten over mogelijke fraude door Claudio en GaŽlle, zorgden voor twijfels. Hierdoor namen ze een advocaat onder de arm en eisten ze een gesprek met vtm.

Maar na het gesprek met vtm wil het duo uit Sint-Truiden zijn geld en energie liever steken in het opbouwen van een nieuwe zaak. Ze gaan meteen op zoek naar een pand in de buurt van Sint-Truiden.

Het is nog niet duidelijk of het personeel hen zal volgen. 'Ze zijn allemaal welkom, dat is zeker, maar we willen niemand dwingen om te wachten tot we een pand gevonden en opgeknapt hebben'.

Bron: GVA

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers