'Mijn Restaurant!': Turnhout en Sint-Niklaas genomineerd!

donderdag 23 april 2009

De kogel is door de kerk. Donderdagavond werd in het vtm-programma 'Mijn Restaurant' voor het eerst genomineerd. Na een bijzonder strenge beoordeling werd bekend gemaakt welke restaurants kans maken op een defintieve sluiting. Turnhout of Sint-Niklaas, één van hen sluit volgende week de deuren.

R


ecensenten Willem Asaert en Paul Gelders waren bijzonder scherp voor de vijf restaurants. Geen enkel detail werd over het hoofd gezien. Uiteindelijk oordeelden zij dat restaurant La Scène uit Sint-Niklaas en restaurant 't Gerecht uit Turnhout een nominatie verdienen.

Het verdict kwam hard aan bij beide chef-koks. Het worden spannende tijden voor beide duo's. Chris en Wendy? Of Ben en Dominique? Eén van deze duo's zal heel binnenkort zijn restaurant moeten sluiten. Het lot ligt nu in handen van televisiekijkend Vlaanderen. Een belangrijke keuze, want de verliezer mag zijn restaurant nooit meer heropenen.

Onze redactie wil nu al weten wie er moet sluiten? Turnhout of Sint-Niklaas?
Stem NU in de TV-Visie poll!

Ook vtm wacht op uw stem. Welk restaurant volgende week zijn deuren als eerste onherroepelijk moet sluiten, bepaal jij!

  • SMS Sint-Niklaas naar 6677 (0,75 euro/stem)
  • SMS Turnhout naar 6677 (0,75 euro/stem)

Of bel naar:

  • 0905-53 701 voor Sint-Niklaas (0,75 euro/stem)
  • 0905-53 702 voor Turnhout (0,75 euro/stem)

Digitale kijkers kunnen stemmen via de rode knop.

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers